• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Spocik Chociwelska Niedziela godz 15.00

• Autor wątku Autor wątku KUBAS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

KUBAS

Guest
tak jak w temacie..pierwszy parking po lewej stronie jadąc w strone Chociwla...
przewidywane jakies atrakcje ehe..jesli oczywiscie cos się ogarnie :mrgreen:
mysle ze trzeba przygotowywac się na Częstochowe wiec jakies próby zręcznosciowe itp sie przydadza...
najprawdopodobniej bedzie tez koles na trolejach..kto był kiedys wie jakie są doznania z takiej jazdy hehe :twisted:
może jakis grilek przy okazji...
mysle i mam nadzieje ze troszku nas będzie wiec mobilizujta sie ludziska...

Pozdrawiam

hehe dobrze pomyslane, bo w sobote mecz, to nie byłoby kiedy spota zrobić.
Ja oczywiście będę :twisted:

Rosik mecz jest w niedziele hehe :mrgreen:
ale przeciez jest wieczorem...to zbiezemy się i wbijemy do Ciebie na hate i wspólnie pokibicujemy naszym hehe :twisted:

moge byc jak mnie ktos zabierze ze soba jako pasazera bo tak sie wpierdzielielm w kupe ze teraz musze alfe siostrze porzyczac

co Ty dajesz :?
to ta co to im tego mietak kupiłes ??..
trza było im powiedziec.... a trza było kupic Alfe :mrgreen:

pikero, zabrałbym Cię, ale podobno masz uczulenie na LPG :DDD

No i Pikero doradził siostrze kupę niemieckiego złomu :lol: Siostra jest pewnie wniebowzięta :mrgreen:
<patykiem> a tak robi braciszkowi jak go widzi
<zlyy> a pikero robi tak gdy tylko na choryzącie widać siostrę
Było doradić AR, miałbyś tak w domku <calus> od siostry

heheh akurat ten niemiecki zlom miał masło zamiast oleju bo włoch który nim jeździł nie wymieniał go przez parę latek i jak go wziąłem w swoje rece to urwał sie kawałek tloka i porysował tuleje ... powiem wam tylko ze po tym jak to rozebralem i zobaczylem tylko wałki i łańcuch to nabrałem ogromnego szacunku do tej marki... po rozebraniu na czynniki pierwsze i dokonaniu pomiarow doznałem szoku ... poza tym jednym uszkodzeniem wszystko jest ok wały to chyba z tutanu robią ... (dodam że ten niemiecki złom ma z jednego litra pojemności 100 koni) a wiecie pecha ma moja siostra i tyle heheh na ten temat ...

Ty masz pecha gamoniu bo teraz musisz z buta ganiac bo siostrze musisz dawac swoje auto :evil:

Panowie cos widze słabe zainteresowanie spocikiem.. :evil:
co sie dzieje z Wami ludziska... :roll:

ehhhh kurde z tym lpg zakichanym no to dawaj ustaw się i ktoś po was podjedzie a i grill musi bicz no właśnei chlopaki grila szykowac ja biore porshe więc moja rola już jest spełniona :) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

raz raz grila mi szykować :twisted: :twisted:

pikero, wojsaw, powiedzcie gdzie, to was zabiorę

hehe TAXI Rosik :D

ja w razie czego przyjade moim porshe przynajmniej z pod świateł zawsze będę pierwszy nawet motory mnie nie łykną :twisted: :twisted: :twisted:

Witam. Może wpadnę poznać w końcu alfaholików z zachodniopomorskiego...

Bella w końcu już jakiś czas po Szczecinie jeździ, czas się więc pochwalić ;-)

Amortyzatory
Powrót