Spalanie mojej belli

Na ile wiarygodne są wskazania komputera w 156 1,9 16v po lifcie? Czy każdy egzemplarz pokazuje inaczej, czy też z identycznym błędem lub tak samo dokładnie? Wg kompa spalam w mieście 6,7-7,3l, zależnie od dynamiki - ale na ile wiarygodne to wskazanie to ciężko mi powiedzieć, bo nigdy nie zalewam baku pod korek :P

Wtf? Czy ja pytałem jak to obliczyć? My tu o pokonanym dystansie na pelnym baku paliwa, a Ty nam kurs z matematyki serwujesz, my o niebie Ty o chlebie.
Ps
Czytania ze zrozumieniem tez w szkole ucza.
No własnie czytać trzeba ze zrozumieniem!- temat zadany -SPALANIE MOJEJ BELLI !!!-
Jak odrobisz zadane domowe to napisz, każda uwaga jest cenna nawet jak nie wiele wnosi do meritum sprawy.
Chyba jest to logiczne i proste do zrozumienia ,że rozmiar kół zmienia diametralnie WSZYSTKIE uzyskane wyniki!

Ostatnia edycja:
Na ile wiarygodne są wskazania komputera w 156 1,9 16v po lifcie? Czy każdy egzemplarz pokazuje inaczej, czy też z identycznym błędem lub tak samo dokładnie? Wg kompa spalam w mieście 6,7-7,3l, zależnie od dynamiki - ale na ile wiarygodne to wskazanie to ciężko mi powiedzieć, bo nigdy nie zalewam baku pod korek :P

u mnie komp zaniża 0,8 do 1,2
komp wskaże 5,5 - na stacji wyjdzie 6,5

ale co dziwne - zasięg zawsze obliczy prawdziwy :-)

Darek - mam tom łajze 2 lata - zawsze mi komp zaniża - a jej faktyczne to juz znam

W mojej też komp zaniża i też mniej więcej w takich samych wartościach jak twój.

Amortyzatory
Powrót