Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
I każdy z Was nie wymieniał płynu![]()
dzięki za miłe słowa, ale ja się przecież nie upieram, że to serwo, tylko tak sobie dywaguję bo były klocki, tarcze, zbiornik i płyn hamulcowy a nie widziałem aby ktoś brał pod uwagę wspomaganie. Wiadomą sprawą jest, że płyn hamulcowy jest hygroskopijny czyli pochłania wodę i mogę to zrozumieć, że w temperaturach ujemnych różne rzeczy mogą się zdarzać ale dzisiaj było +6. Też jestem mocno zainteresowany wyjaśnieniem tego problemu bo nie jest to komfortowa sytuacja.Mareczku jak by to był jeden przypadek to zgoda ale sam przyznasz,że to co najmniej podejrzane,że w tym samym momencie po dużych mrozach tak wielu z nas ma taki sam problem...
Dołączam do grona- rano twardy hamulec i płyn też niewymieniany
Mimo, że masz racje, to forma Twojej wypowiedzi mocno ciągnie w dół poziom kultury forum alfaholików.Tak cwaniaczku jak jedziesz przez 200 km na autostradzie gdzie jest z -10 na dworze to skuteczność hamowania spada prawie ze do 0 ! Nie jeździsz tak dalekich tras także nie wiesz