Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
To może jak jesteśmy przy łańcuchach... niby śmieszne, ale nie do końca.
Pokaż załącznik 288409
Nie wiedziałem jak to się dokładnie robi. Jeśli jest jak mówisz to jasne, zaklejenie czymś nierozerwalnym, tzn żeby konieczne było jakieś uszkodzenie zderzaka żeby ją wyrwać i był wyraźny ślad kradzieży - to chyba dobry pomysł.o ile wiem, kalibracje najpierw robi się zgrubną geometryczną, a finalną to już elektronicznie. z resztą jak raz zrobisz, to raczej nie ma potrzeby poprawiania?
W USA aktualnie są na tapecie pozwy/przymiarki do pozwów przeciwko Hyundai/KIA za brak immobilizerów. Więc może i tu idzie pogonić producenta do poprawy zabezpieczeń.Napisał walgreen Zobacz post
czy godnym rozważenia jest pomysł złożenia pozwu zbiorowego przeciwko producentowi?
wątpię, wszystko da się ukraść, przecież nie było tak, że auto samo się otworzyło i dało odpalić i odjechać. złodzieje pokonali zabezpieczenia, a to że marne, cóż, tak czy siak to była kradzież. byle kto nie ma sprzętu żeby odjechać autem. padnie to. z resztą problemy ze znikaniem aut w chwilę moment mają chyba wszyscy albo przynajmniej większość producentów.
12V na danych prawie na pewno nie uszkodzi sprzętu złodzieja. Szkoda roboty.Wyjęcie radaru powoduje podanie 12V na pin danych i uszkodzenie urządzenia-intruza? Tylko trzeba by jakoś to ogarnąć, żeby radaru przez przypadek nie odpalić.
Serio? Zdarzyło mi się kilkanaście lat temu odpalić kontroler w drukarce za pomocą pomylonych kabelków w złączu USB (tam jest 5V/0.5A). 5V w RS232 też potrafiło narozrabiać.12V na danych prawie na pewno nie uszkodzi sprzętu złodzieja. Szkoda roboty.
Priv.Panowie, czy ktoś mógłby podrzucić link do tej osłony "blachy",
https://www.ebay.pl/itm/33502248084...8us4w&var=&widget_ver=artemis&media=WHATS_APP
Albo wpisz anti theft armor stelvio w wyszukiwarce i będziesz miał więcej opcji.
Powiedz że żartujesz ???Zapłaciłem samochód, którym producent obiecywał, że nie będzie się dało odjechać bez kluczyka. Towar jest niezgodny z umową
Montował ktoś ? https://www.amazon.pl/AMPIR-WFS400-...cphy=1011547&hvtargid=pla-1946351697575&psc=1
Więcej niż połowę tańszy od seo czy q-safe.
Tanszy chyba drozszy i chinczyk jak ci sie zepsuje to d chin bedziesz mial okazje wyjechac.