Co to znaczy trzęsie ?
Hmmm , na wolnych obrotach mocno drży samochód ? Jak nie to poduszki są dobre!
generalnie powiem Ci tak , poduszki są trzy - prawa strona lewa strona i centralna na tyle silnika przy sankach .
I teraz o ile mi wygniła ta centralna ( praktycznie jej nie było

jak i sanek

) i jeździło się elegancko ( nowa poduszka z firmy na E - jakaś włoszczyzna nie pamietam dokłądnie , tzn wiem ze to szło na pierwszy montaz 140zł )
Zaś te poduszki na prawą i lewą stronę to już inna bajka - zobacz jak one wygladają:
strona Prawa - obok chłodnicy oleju , na około jej jest taki ciezarek metalowy
strona Lewa - za kołem widać skrzynie 5 Bieg , na około jest taka blacha na 4 śrubach , i to jest mocowane właśnie do poduchy .
A teraz UWAGA chcesz spierdo** - to wymień prawą i lewą . Są tak pancernie zrobione że mimo ze ja miałem po gnite na około były sprawne i lepsze od tych które zamontowałem .
Więc na te dwie szkoda pieniędzy , tą centralną możesz zobaczyć bo pewnie będzie wyjeb** .
Poduszki te prawa i lewa strona 170zł i 180zł z Vemy oryginały bo jeszcze miały naklejki jak fabryne na samochodzie tylko że chyba były odżucone ze względu gwintu rozwalonego ale , przegwintowałem i bajka . A i cięzko są dostepne a jak juz to zamiennik 400zł szt. ( ja szukałem do swojej przez 4 miesiace a znalazłem 400metrów odemnie

)