Jakby ktoś się decydował na QS to proponuję się wstrzymać do stycznia. U mnie wyjdzie ok o połowę ceny novi (albo jeszcze mniej) i w dodatku poza krótką pozycją będzie standardowa czyli 2 w 1[/QUO
Jestem zainteresowany![]()
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jakby ktoś się decydował na QS to proponuję się wstrzymać do stycznia. U mnie wyjdzie ok o połowę ceny novi (albo jeszcze mniej) i w dodatku poza krótką pozycją będzie standardowa czyli 2 w 1[/QUO
Jestem zainteresowany![]()
Jak wolisz zapłacić 70€ + wysyłka ( 310zł + wysyłka) zamiast 130-140zł w PL, który wg. założenia będzie nawet trochę krótszy (o jakieś 5-10% czyli połowa skoku drążka) niż ten Novitec, którego de facto produkuje Mtech. W dodatku z możliwością przepięcia się na normalną zmianę w kilka minut bez konieczności demontowania shiftera i zakładania oryginalnej dźwigni.
Co to za różnica ? Dajesz nakrętkę z plastikiem lub zwykłą zakręcasz na szczeliwo i nie odkręci się za chiny ludowe sama i żadnego luzu nie będzie, przecież tam nie działają jakieś duże siły.hehe ten novitec może się poluzować bo "kulka" od spodu trzyma się na nakrętce zamiast być wpasowana w dźwignię.
U mnie też już siedzi SS od Novitec'a. Wymiana mniej niż godzinęi za friko
Zmiana biegów przód - tył wyczuwalnie krótsza ale i cięższa. Problemów z brakiem precyzji brak, lewarek na boki chodzi tak jak do tej pory.