• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Short Shifter do skrzyń C635 - T-Jet, M-Jet - Czy ktoś byłby zainteresowany?

• Autor wątku Autor wątku P@bLO
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
OK, dla mnie 30% myślę, że to wystarczy do odczuwalnego skrócenia skoku lewarka (chyba, że z doświadczenia polecisz inny wybór?)
Pozdrawiam.
- Rafał
P.S. na pw przesyłam info.

UWAGA!!
Ostatnie dwa shiftery do C635 i na tę chwilę nie planuję kolejnej partii.

Zostały:
1) 40% + 0% czyli 2 przeguby kulowe - pierwszy skraca skok drążka o 40% natomiast po przepięciu na drugi mamy standardowy fabryczny skok bez konieczności zdejmowania dźwigienki ze skrzyni i zakładania seryjnej.
2) 25% + 0% czyli 2 przeguby kulowe - pierwszy skraca skok drążka o 25% natomiast po przepięciu na drugi mamy standardowy fabryczny skok bez konieczności zdejmowania dźwigienki ze skrzyni i zakładania seryjnej.

Kolejne shiftery możliwe tylko przy zamówieniu grupowym minimum 10 szt. Zamówień jednostkowych na ten model nie będę realizował tak więc kto pierwszy ten lepszy.

Do 156 1.9 jtd 16 v rozumiem ze będzie pasować? Jaka cena? Za 40 jak i 25?

Ten na pewno nie będzie pasował ;) podaj nr VIN swojej alfy to sprawdzę czy C530 będzie pasował ;)

Może źle się wysłowiłem, ale wyczytałem że do 16 v.
Vin ZAR93200001369756

Ktoś coś? Mam jeszcze ;)

Hej, czy shifer do c635 jest jeszcze w produkcji/sprzedazy?

Ostatnia 1szt została 40% + 0.

Pozwolę sobie odgrzebać temat. Czy znalazłby się ktoś chętny na zakup grupowy? Ja jestem zainteresowany. Potrzeba jeszcze "tylko" 9 osób :)

Ja bym się pisał, ale mam obawy czy znajdzie się jeszcze 8 osób :)

Cześć, też bym był zainteresowany. Trzymam kciuki, że znajdzie się jeszcze 7:)

Ile to kosztuje?

Ostatnio kosztował chyba w okolicach 140 zł. Nie wiem czy coś się zmieniło.

Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka

Cena do utrzymania lub nawet do delikatnego zejścia przy grupowym. Przy 8 mogę zrobić ;)

Panowie i Panie, musimy w takim razie znaleźć chociaż jeszcze 5 osób :)

Jeśli ktoś chce, to odsprzedam swój, do C635. Kupiony, ale nigdy nie zamontowany.
Pozdrawiam.
- Rafał

OK to na szybko ilu jest poważnie zainteresowanych na chwilę obecną?
Proszę o listę w formie:
1.
2.
3.
...

Amortyzatory
Powrót