• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Short Shifter do skrzyń C530

Ja również poproszę. ;) Jest możliwość pomalowania?

Obecnie nie. Są gotowe gołe alu, które można pomalować we własnym zakresie.

Chwilowo brak wolnych szt. W przyszłym tygodniu będę wiedział czy coś zostanie lub kiedy będą następne

Ostatnia edycja:
Mały UP - mam jeszcze ok. 4 wolne shiftery

Wyprzedane.

Jeżeli będą zainteresowani proszę wpisywać się na listę w tym temacie lub PW lub e-mail Pablo.fc20v @ Gmail.com
Bez minimum 6os. chętnych nie będzie nowej serii.

Jeżeli ktoś chce to mam kilka nowych sztuk :)

Hej,

dzięki ,dzisiaj przyszła paczka :) dzięki P@blo ! Wygląda extra, dobrze zapakowane.

mam tylko prośbę, czy jest możliwość, aby ktoś umieścił instrukcje montażu (najlepiej w 2.5v6) ?:) chce to sam zrobić więc lekka podpowiedź była by cenna :)

Podaj mi adres mailowy to podeślę instrukcję z opisem (co prawda na Coupe 20VT ) ale wielkich różnic nie będzie ;)

!! UWAGA!!

Mam już kolejne detale do wykonania ShortShifterów do skrzyć C530. Shiftery zostały poprawione zgodnie z sugestiami i obecne będzie można przykręcić kluczem nasadowym (poprzednie nie miały podejścia na nasadkę) samo skrócenie skoku i reszta funkcjonalności będzie identyczna.

Następna partia gotowa ;)

Zapraszam na FB ShortShifters by Pablo

UP :) kilka szt. ponownie dostępnych.

mam shifterek od Pabla, którego nie używam. Chętnie oddam w dobrej cenie. proszę o priv

Amortyzatory
Powrót