SBL i KOS ilu was jest??

Jestem na SBL (Lędziny) Posiadam srebrną AR Spider. Seban, z której dzielnicy Lędzin jesteś?

Moja była 146 lata w Oświęcimiu :) Granatowa z białymi speedline'ami :)

@Woocash88 Zaraz koło Kamei mieszkam na Ułańskiej. A Twojego Spider'a miałem okazję już kilka razy widzieć :)

Ja twojej GTV(czytając wcześniejsze posty przypuszczam że posiadasz GTV) jeszcze nie widziałem szczerze mówiąc, trzeba by się kiedyś spotkać (choćby gdzieś na parkingu np. pod naszym carrefure'em), pogadać i pooglądać furki, GTV-ce nie miałem nigdy okazji się przyjrzeć ;) Pozdro

Ostatnia edycja:
Witam wszystkich. Czarna 159 na SBL

Ale troszkę mało nas :(

Witam wszystkich, melduje się grafitowa 155 na SBL, która niestety na razie stoi w garażu i czeka na części, póki co kremowy 125p :top:

Witam wszystkich, melduje się grafitowa 155 na SBL, która niestety na razie stoi w garażu i czeka na części, póki co kremowy 125p :top:

Kremowy 125p miażdży wszystko ! :) swoją drogą dawno nie widziałem cie na drodze ;]

pzdr

swoją drogą dawno nie widziałem cie na drodze ;]
Jakoś nie możemy na siebie trafić, bo dosyć dużo jeżdżę ostatnio, a widziałem kilka dni temu bordową 155 na SBL, na pierwszy rzut oka myślałem że to twoja ale tamta miała spojler na klapie i ktoś inny siedział za kółkiem, ciekawe czy jest na forum, byłyby 3 na SBL :cool:

Chyba udało mi się Twojego Spidera zobaczyć w końcu za szyby mojej czarnuli Woocash88 :)

26.06 duży zlocik się szykuje, więc zbierajcie siły i jedziemy :) Bo ostatnio coś temat SBL i Tychy umarł... A trzeba odświeżyć spoty :)

Ja niestety 26.06 będę daleko stąd, więc raczej nie będę miał możliwości tam się z Wami pojawić.
Reflektuję natomiast za jakimś spontanicznym spotem gdzieś w okolicy.
Kwestia tylko gdzie, kiedy i kto byłby chętny :)

Amortyzatory
Powrót