• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

SBL i KOS ilu was jest??

• Autor wątku Autor wątku W@ri@t
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
W

W@ri@t

Guest
SBL i KOS czyli Imielin, Chelm Slaski, Bierun, Ledziny i Oswiecim, ilu was jest??

tyle alf jezdzi po imielinie, chelmie, bieruniu i oswiecimiu i tak malo was jest?? ojj kiepsko...

ja mam kolegę w Imielinie ze 147 :) czarna w JTD :) ale mu się na forum raczej nie spieszy...
kiedyś spotkałam też kolegę ze 147 - też mówił że mieszka w Imielinie, zapraszałam na forum... mówił że czasem wchodzi i lipa :(
aaaa i jeszcze jest kolega z zieloną 33, raz był na spocie w Rybniku... ale słuch na forum zaginął... a widuje go czasem...

Ostatnia edycja:
larson66 Ty parkujesz pod kopalnią Piast w nowym Bieruniu czasami ? bo obserwuje tam właśnie czerwoną 155 KOS na klubowych ramkach.

chopy i laski kto mo czerwana 156ke i robi na fiacie lub w okolicy bo nie wiem kaj tamta droga prowadzi...

Seban skąd jesteś ? cholera, już nie mogę kupić gtv bo będą dwie na SBL ;P do zobaczyska na drodze, na widok srebrnej i czarnej 156 SW oraz bordowej 155 machaj a będzie Ci odmachane ;D

Amortyzatory
Powrót