[145] rozpórka alfa 145 - chetni?

Ja mam, byłem tam. Problem polega na tym, że w 145 nie da się zrobić tego z prostego profilu z uwagi na zbiorniczki płynu hamulcowego i wspomagania.

Mam już prototyp rozpórki. Jest zrobiona bardzo solidnie, pracuję teraz nad estetyką. Kto byłby chętny wstępnie?

Nie mam 155 do testu, więc nie mogę obiecać. Nie wiem nawet jak wygląda 155 pod maską. Jak będę w domu (przyszły tydzień) to pokażę jak to wygląda. Do mojej 145 JTD pasuje.

Ok, z reguły problemem jest kolektor ale z tego co wiem to powinno grać, ewentualnie mogę spróbować ją u siebie, w Gdańsku jestem regularnie więc podjechał bym do Ciebie osobiście.

No u mnie problemem były zbiorniczki, (ale to ominąlem - troche na partyzanta wysuwajac bardziej zbiorniczek), no ale ogólnie rozporka idzie bardzo blisko grodzi, więc myślę, że kolektor by ominęło u Ciebie.
Jeśli chodzi o przymiarki to możemy się umówić, bo na codzień mieszkam w Toruniu, a autko jest w Starogardzie. No ale niech ja skończę, to będziemy się ustawiać.

Ok, problem w tym że jeżdżę służbowo więc będąc bez auta musiał bym zabrać ją ze sobą, ale to będziemy ustalać jak będziesz miał gotowca w ręku.

W przyszłym tyg. odbieram dwie z własnej produkcji więc jakby co to będzie wzór do 155 :)

Rafał pochwal sie :P Twoim Tworem :P

Klakierr moja 145 też przygarnęła by takie cudo :)

Szczerze to nie wiem czy podejdą, tak jak mówię mówię - idzie przy grodzi bezpośrednio. W JTD da się ją wstawić, wiec pewnie i do TS się da. Czy do BX to nie wiem, bo tam airbox dość dużo miejsca zajmuje. Najlepiej jakby ktoś podjechał i przymierzył. Wtedy będzie wiadomo - niczego nie obiecuje, bo nie przymierzałem. Będę miał zdjęcia to ocenicie.

No fakt , jest różnica miedzy JTD ,TS-em a BX .Ja swego czasu jak szukałam po necie rozpórek to natknęłam się na taki obrazek i widać tam tą różnicę .
attachment.php

Nie znalazłam jednak nikogo kto by mi to wykonał:(

Załączniki

• 1066_0.jpg
    1066_0.jpg
    15.5 KB · Wyświetleń: 183
Ostatnia edycja:
No fakt , jest różnica miedzy JTD ,TS-em a BX .Ja swego czasu jak szukałam po necie rozpórek to natknęłam się na taki obrazek i widać tam tą różnicę .
attachment.php

Nie znalazłam jednak nikogo kto by mi to wykonał:(

ja prawdopodobnie mam do boxera na 99% kolega gadał jaka to firma ale nie pamietam teraz jak bedziesz chciał to fote ci wysle

Amortyzatory
Powrót