• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[164] Rozmowy o AR 33/164 - mini Shoutbox

Temat swiateł w 164 to cieżka sprawa.Kupilem ok 2mce temu przednie lampy z idealnymi szkłami wystarczyło przejechac w razy trase Proszowice-Kraków i juz wyglądają jak u starego Opla:/

He he no właśnie co w zamian, pytam ja się :D ?

:Jumping-Cow:

Niech rozmowa przebiega na tematy techniczne (do tego zobowiązuje dział Garaż). Fakt stworzenia tematu nieco luźniejszego nie obliguje to rozmów kto ile komu piw postawi itp.

w zamian ja pomogę ci zrobić to co na filmie z felgami :)

Okejos :D
:dance3:

---------- Post dodany o godzinie 22:58 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:52 ----------

Niech rozmowa przebiega na tematy techniczne (do tego zobowiązuje dział Garaż). Fakt stworzenia tematu nieco luźniejszego nie obliguje to rozmów kto ile komu piw postawi itp.

Pan Moderator, chyba nie doczytał dokładnie.
Gdzie tu jakiś wspomniany przez Pana wątek o piwach pojawia się etc ?
Nigdzie,
w zamian za to jest wymiana propozycji, pomocy upiększen 164.

No ale cóż...

Ostatnia edycja:
Majkel poszukaj sobie żaróweczek firmy tungsram 100w ja założyłem do obu moich laleczek i efekt jest całkiem całkiem :) dają biale swiatlo

Mam żarówki firmy Tungsram 55W +90%. Jak masz 100W to kostki przy lampach i odbłyśniki wytrzymują?

Ma ktoś z Was takie coś i mu to nie jest potrzebne?

12.jpg

Mam na myśli całośc- czyli obudowa, plastik i płytka pod tym wszystkim krzemowa, bo u mnie to działa w 10%. Pytałem w bazarze, ale tam jest tylko starego typu:

czyli taka:
13.jpg

Zaznaczam musi obsługiwac otwieranie okna dachowego.

PS

Tak w gwoli ciekawostki- obudowa tych żarówek nie pasuje z wersji bez szyberdachu do tej- wiem już z autopsji..... na szczęście obudowe miałem za darmo.

imag0005.jpg

A mi coś takiego wyrosło, wie może ktoś jak sobie z takim problemem poradzić ? :D

na ta usterkę mogę poradzić tylko kompletny remont silnika...

Pełny i gruntowny... Flat eric - pewnie zapuścił korzenie już w misce olejowej.

na ta usterkę mogę poradzić tylko kompletny remont silnika...

Pełny i gruntowny... Flat eric - pewnie zapuścił korzenie już w misce olejowej.

Tak coś w tym musi być, bo jak zaglądałem pod auto, to ogon mu wystawał z korka w misce :-)

Wspomnienie lata

51.jpg

52.jpg

Jest tu ktoś kto ma automat? Ewentualnie zapytam wprost- potrzebuje bagnet olejowy do skrzyni.

A mi coś takiego wyrosło, wie może ktoś jak sobie z takim problemem poradzić ? :D

- użyj kreta do rur albo kup Danio - to wygląda na odmiane "małego głoda" :D

Panowie jeśli chodzi o 164 ostatnio znalazłem takie cudo:

http://www.cardomain.com/ride/672360/2

-i sie teraz na taką napaliłem V6 12v :D i przydala by sie jako auto zastepcze na remont mojej Imoli by na 100lecie wygladala w ten styl:
mattt.jpg
-matowy grafit z czerwonym pasem :D + oczywiście jakieś stylowe papcie

Amortyzatory
Powrót