mlodyamper2
Nowy
- Auto
- AR 164 2.0 ts 98r Sequent 24
Panowie ktoś podpowie gdzie jeszcze można dostać tarcze przód do 2.0 ts? Takich na 4 śruby to ze świecą szukać. Jak są to polskie robione w Chnach.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Drodzy,
Czy dużo zabawy jest ze swapem z 1.3 na 1.7 w 33 ?![]()
Panowie ktoś podpowie gdzie jeszcze można dostać tarcze przód do 2.0 ts? Takich na 4 śruby to ze świecą szukać. Jak są to polskie robione w Chnach.
No i co wyszło?Oddałem ponownie pilot znajomemu do naprawy , stwierdził że to wina uszkodzonego tranzystora i to dlatego miał tak słaby zasięg że tylko wewnątrz samochodu łapał sygnał . Ma mi wlutować mocniejszy tranzystor który wzmocni jego sygnał na większe odległości .. no ale zobaczy się co z tego wyjdzie .
Ja bym napisał że jest stosunkowo prosty (banalnie wręcz prosty i łatwy w porównaniu np do swapów np w 156) - mechanicznie mocowania są takie same, podłączenie do filtra powietrza pasuje, przewody wody i paliwowe też. Tyle że wymienić musisz silnik ze skrzynią (chyba że chcesz mieć mocny samochód ale wolny - to możesz wymieniać bez skrzyni), i razem z wiązką elektryczną silnika. Mechanicznie do zrobienia w jeden dzień i nie wymaga nie wiadomo czego (w zasadzie kanał i wyciągarka podwieszona do belki pod sufitem w garażu). Silnik ze skrzynią spuszczasz pod samochód do kanału, odsuwasz samochód wyciągasz silnik ze skrzynią z kanału, wsadzasz silnik ze skrzynią do kanału, nasuwasz samochód, podciągasz i zrobione.
Dałeś czadu Robert [emoji1]Wiem,ze ciezki temat,ale ma moze ktos na zbyciu 1szt zender milano na 5srub?