[164] Rozmowy o AR 33/164 - mini Shoutbox

w bazar mało kto zaglada więc spytam tutaj - czy ma ktoś na sprzedaż sprawny wyświetlacz klimatronika do poliftowej 164 ? ( sprawny to taki gdzie większość znaczków i pasków wyświetla się ....
i może przy okazji licznik-zegary do TSa ??

w bazar mało kto zaglada więc spytam tutaj - czy ma ktoś na sprzedaż sprawny wyświetlacz klimatronika do poliftowej 164 ? ( sprawny to taki gdzie większość znaczków i pasków wyświetla się ....
i może przy okazji licznik-zegary do TSa ??

Mam wszystko co potrzebujesz - zaproponuj jakas cenbe a ja pomysle czy sprzedam :)

wyjmował ktoś już całą deskę w 164? bo chyba muszę całą wyjąć a nie wiem jak się do tego zabrać żeby czegoś nie uszkodzic.

http://www.zlomnik.pl/index.php/201...ulore-sportiwo-czyli-alfy-33-na-poniedzialek/
szczerze mówiąc chyba nie łapię ich poczucia humoru, nie wiem o czym mówią:/
Ja przestałem już się przejmować prześmiewcami, jeszcze jakiś czas temu pewnie złapałbym ból pośladków o te komentarze pod galerią, które mówią same za siebie i za ich autorów ^^
Co do samego projektu samochodu, to jak dla mnie to kanciaste (notabene urokliwe) nadwozie jest adekwatne do stylistyki innych pojazdów z pierwszej połowy lat 80., więc czepianie się autora artykułu o płaskie powierzchnie jest dosyć nietrafione. Równie dobrze można napisać paszkwil na temat jakiegokolwiek współczesnego samochodu kompaktowego, że jest obły i ma "ciężką" sylwetkę. Taka moda i tyle, zaś samych zdjęć nie skomentuję :D

http://www.zlomnik.pl/index.php/201...ulore-sportiwo-czyli-alfy-33-na-poniedzialek/
szczerze mówiąc chyba nie łapię ich poczucia humoru, nie wiem o czym mówią:/

Imho chłopak kompletnie nie trafił z tym tekstem. Zamiast napisać coś "swojego" to kopiuje, a nawet rozwija, stereotypy, jakby chciał podlizać się publiczności. ;) Tak to niestety wychodzi jak pisze się o czymś o czym się nie ma pojęcia, a braki wiedzy nadrabia "humorem". Unikając stronniczości, wystarczy podać jako przykład, zachwyt nad napędem na 4 koła w 33 i stawianie go obok napędu Subaru. Skąd taki pomysł? Chyba tylko dlatego, że silnik ma podobny układ cylindrów. ;)

Hmmm.. Jak na pierwszy rzut oka, niby wizualnie wszystko okej poza tą rdzą na nadkolach.
brak chętnych na zakup spowodowany jest pewnie tym, że to Diesel... Zazwyczaj w tym modelu, każdy poszukuje V'ki. Do tego, opis że jest to "oszczędny TDI" raczej zniechęca, bo to świadczy że sam właściciel nie wie czym jeździ... TDI'ki to w Vagach, nie w alfach :) Do tego nie taki mały przebieg też robi swoje.

Nie oceniam bo nie widziałem ani nie słyszałem na żywo

Amortyzatory
Powrót