[155] Rozmowa/dyskusja/pytania

NERO2287, mi tam po wykręceniu wszystkich śrubek panel wyszedł raczej bez problemu (wcześniej nie zauważyłam jednej czy dwóch śrubek i wtedy rzeczywiście nie szedł). Po zakończeniu prac byłam 2 śrubki do przodu, ale że nie mogłam znaleźć na nie miejsca, a poza tym wszystko się trzymało, to mam na zapas.

Właśnie przed chwilą wyjąłem ten panel: 2 śrubki w popielniczce, 2 pod popielniczką, jedna pod środkowym pokrętłem, po jednej po lewej i prawej stronie, 2 imbusy u góry, 10 minut i panel w ręku.
Potem chwila konsternacji bo zamiast spodziewanych żarówek znalazłem same diody, do tego WSZYSTKIE spalone więc jutro powtórka z rozrywki :)

kolego ale ty opisujesz 146 a a mam 155...jest troszku chyba inaczej, mi podswietlenie działa ale chce kolor zmienic...i u mnie nie ma na imbusy chyba ze zle patrzyłem

no i następny problem.
Dziś rano ide do auta, patrze a tu płyn chłodniczy po alfą ;/

pęknięcie na jakieś 2-3cm, czym to zakleić?

chodnica do wymiany, w układzie jest ciśnienie do 1 bara więc czym bys nie skleił to tworzywo moze pękać dalej. Samą chodnicę skleiłem kiedyś distalem a na to kawałek blaszki trzyma do tej pory

Dziś rano ide do auta, patrze a tu płyn chłodniczy po alfą ;/

No to ciesz się,że zauważyłeś przed jazdą.Ja ostatnio dwa razy stanąłem bo węże poszły.A teraz auto stoi, bo nigdzie nie idzie dostać.

A co do chłodnicy to wymiana Cię nie ominie.Jeśli chcesz się czuć pewnie podczas jazdy to wymień na nową.

Po drobnych modach:)
52122003.jpg]

jakieś propozycje?http://imageshack.us

Ostatnia edycja:
Daj jakiś filmik jak to jeżdzi :D

Może zapodaj rozpórkę w poprzek auta bo wygląda jak by górą miało się złożyć do środka :D

Dzisiaj planuje jechać i nagrać film w terenie. pewnie wieczorem się pojawi:) To unikat na skalę światową! Trzeba to pokazać światu na youtube:)

Co do załamanego dachu to po prostu gdy wpadliśmy w zajebisty dół to kumpel który jechał z tyłu trzymając się dachu pier....ął o dach że go tak wgniótł:) Ale nikomu krzywda sie jeszcze nie stała:)

Ostatnią edycję dokonał moderator:
hose przestań zajmować sie pierdołami i nagraj jakiś film z Q4 :D

Ładne sarenki :D

Amortyzatory
Powrót