Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
W 155 za antenę robi ogrzewanie tylnej szyby.A propos anteny, gdzie ona jest??U mnie na dachu jej nie ma i nawet nie ma miejsca montażowego a radyjko normalnie odbiera.
dzieki niestety u mnie wersja bieda wiec trzeba chyba zalozyc:/
Dokładnie.Z tego co pamiętam jeśli miałeś elektryczne lustra to miałeś też grzane lustro.
Cytat:
Napisał grzybek_bgi
A propos anteny, gdzie ona jest?? U mnie na dachu jej nie ma i nawet nie ma miejsca montażowego a radyjko normalnie odbiera.
W 155 za antenę robi ogrzewanie tylnej szyby. [/quote
http://www.forum.alfaholicy.org/145_146_155/22647-antena-2.html
A jak z wahaczami czy pasują od 1,8 8v, 2,0 8v do 2,5 v6 ?
Sworzeń wahacza pasuje, kłopoty zaczynają się z końcówkami drążków, tu są różnice w średnicach sworzni do V6 są inneNie pasuja.Sworzen ma inna srednice.
Lukasz A.75andrew155
http://aukcja.interia.pl/wahacz-pr-marea-alfa-romeo-145-155-delphi-oryginal-i1197420546.html
np .tutaj podają. ze pasuje do wszystich silników.Chodzi o to ze mam wahacz od 2,0 8v i nie chce kasy wydawać jak jest
Dlaczego siara?Bo wygląda(niebieskie podswietlanie)jak typowy agro-tjuning.Dziwne że Alfy które majo po 5,10 czy 15 lat przeszły kilku wlasciceli,niemców,holendrów czy innych belgów wyglądają jak auta.Trafiły pod"strzechy"i zaczoł sie tjuning.Moja Alfa?powaliła by cię na kolana.Piękny czerwony sportpack.Wszystko orginał.Silnik czysciuteniki nie jak twój zetorlesio ty cos ostatnio za mocno sapiesz,co to za przykład z tym vw, mi sie podoba na niebiesko i tak bede miał...siara to moze twoje auto, kazdy jezdzi tym czym lubi i jak lubi, tego trzeba sie trzymac, ja nie kupiłem auta zeby sie innym podobało tylko mi, tak jak z dziewczyną...chyba ze ty patrzysz na odwrót...
poza tym czerwien z niebieskim ładnie sie uzupełnia...lepsze to niz na zielono...
Mozna się pogubić to fakt, przecież to <Alfa Romeo> synonim usterek i awaryjnościAndrzejku o sworznich koncowek drazkow to wiem bo ostatnio nie moglem dostac ale pasuja od fiata coupe.Chyba faktycznie sie zagubilem z tymi wahaczami