Robertsite
Nowy
- Auto
- AR 147 1.9 jtd 16v 140 km, Giulietta
Zimówki, komfortowo i całkiem ładnie.Robert - a od kiedy Ty na takim balonie śmigasz?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Zimówki, komfortowo i całkiem ładnie.Robert - a od kiedy Ty na takim balonie śmigasz?
a były- szerokość od 6,5-8J (węższych niż 6,5 nie widziałem)
chce założyć opony 225/40/17 na oryginalne 17 ( zdjęcie w załączniku ; 7 cali, czy inny rozmiar mają ?) z alfy 147. Czy wejdą czy lepiej szukać 215 lub 205 ?
http://allegro.pl/oryginalne-alfa-romeo-147-156-17-5x98-i3877855296.html
Oryginał tak jak piszą? Można brać?
Dzięki bocian za odpowiedź, tak właśnie myślałem, że nie występuje taki rozmiar w TI.
Zdziwiło mnie tylko, że mimo wszystko na zdjęciach sprzedającego było widać logo TI na felgach 16". Ale już się wyjaśniło. To nie są oryginały tylko repliki, a zapewne to to samo co jakieś chińczyki i nie warto się w to pchać?
Bocianowi nie chodziło o to że to repliki tylko że firma Toora robiła felgi o wzorze Ti 17" do 147 i Ti 18" do 166 dla Alfa Romeo ale oprócz tego mieli w katalogu ten wzór tylko bez wytłoczonego logo Ti i wtedy można było je miećdo 147 w rozmiarze od 16", 17", 18".. więc to co znalazłeś na pewno nie ma logo Ti ale może to by oryginał.. w środku powinien być napis Toora..