Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witam, w mojej wersji brak możliwości rozłożenia siedzeń, jest opcja aby to dołożyć ?[/QUOTE [MENTION=79678]kozak[/MENTION] mysle ze zna ten temat z autopsji
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
przeżyje .....w końcu to maseratti dla ubogich ...No kanapę musisz kupić rozkładana, inaczej nie zrobisz.
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
przeżyje .....w końcu to maseratti dla ubogich ...![]()
Generalnie ceny jakie są teraz a jakie były rok temu to przepaść... Gość co ma fotele od Q wystawione za 6 tys buja się już z nimi rok...kanapę i pewnie jakieś uchwyty/linki itp kupisz od handlarzy (choć o pierdoły to czasem warto w ASO zapytać bo potrafią być tańsza). jak nie trafisz z tapicerką (bo np nie ma koloru/materiału|), to dajesz do tapicera swoją startą i Ci przerobi/dorobi co trzeba.
na podobny manewr (z przekładką tapicerki) rok temu namówiłem [MENTION=79678]kozak[/MENTION] (znalazłem ofertę na fotele/kanapy z Q w przyzwoitych pieniądzach), też oporował z tyłem (chciał wsadzić tylko przednie fotele z Q a tył zostawić Super), ale znalazł tapicera który mu to szybko i w dobrych pieniądzach zrobił. Teraz chyba jest zadowolony.