F
Ferrari-1
Guest
Nooooooooooooooooooooooo ! ! !a przy okazji reszta zobaczy jak na slasku sie bawia
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nooooooooooooooooooooooo ! ! !a przy okazji reszta zobaczy jak na slasku sie bawia
DeeS super propozycja z twojej strony :dance3:ale niech trocha sniegi stopnieją pozdrawiamChyba wasze nia maja hasla na foruma przy okazji reszta zobaczy jak na slasku sie bawia
![]()
DeeS to zahacz ło Siemce jak bydziesz ludzi broł![]()
Co jo byda z robakiem godoł,ktos z nos by musioł nie pić a to sie tak nie doTo z lekrza nie po drodze pogodej z robakiem hehehehe
Jak sniegi stopniejąno i gitara DeeS jeszcze po browarku wezmiesz i cie poprowodzymy do ferki na ogrod hehe ino cza sie dogodac kiedy ..
adamodg no jakoś można sie tak spotkać integracyjno informacyjnie![]()
Co jo byda z robakiem godoł,ktos z nos by musioł nie pić a to sie tak nie donaweyt niy ma takiej opcji.Ale Ty 1 miejsce mosz jeszcze ,a i 2 chopa do sie kajs wcisnac
Ale juz wiem:Kosiar Ty nos wezmiesz,a my z robakiem :cheers: nie zapomnij zabrac adamodg![]()
aaaa no widziesz w takim razie to musimy jako sie zgadacno można sie spotkać w końcu do mnie były telefony w momencie kupna twojej Belli![]()
Kosiar auto mosz od taty,ropka tyż,wiec i tak jedziesz za darmoooooo - i to jest bardzo dobry pomysł
Kosiar - na ropke ci damy więc wyjazd będziesz miał za darmo
he he
Kosiar jo wiedzioł,że z Ciebie bydom ludzienie ma problemu tak czy siak na spot bede jechał wiec po co macie mi się składać mogę wasze 4 litery wieźdź