• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Renowacja wydechu

przepraszam że dopiero teraz ale pracowity czas miałem oto foto końcówki ultera foto stare bo bez ramek klubowych jeszcze :D 10062010447.jpg

wszystko ładnie pięknie, tylko czy tłumik wystaje pod zderzakiem tak jak oryginał ? Najbardziej mi właśnie na tym zależy, żeby się tego pozbyć.
Pozdrawiam

Dziękóweczka, czekam na foto.

Pozdr0

Prosze bardzo ;)

DSCN0641.JPGDSCN0646.JPGDSCN0644.JPG

DSCN0643.JPG
pencil.png

Załączniki

• DSCN0647.jpg
    DSCN0647.jpg
    53.2 KB · Wyświetleń: 149
Hecin'a mniej wystaje - ładniej to wygląda.

Twoja troche za mocno.
To moja subiektywna opinia.

Chyba kupię sobie taką końcówkę jak Hecina, wygląda ok, a nie będzie głośny przy wyższych prędkościach jak w przypadku sportowego tłumika.

Panowie , wiecie może gdzie mogę dostać gumy trzymające bańke ;] wydechu , ponieważ ostatnio przy renowacji zauważyłem ,że wszystkie sa popękane i trzymają sie na kawałeczku materiałowej opaski.

PozdrO

Ja na allegro normalnie kupiłem, jakaś groszowa sprawa. Też w swoim czasie będę się musiał zabrać za odnowienie puszki i, w końcu, zmianę tych gumek.

Tak wogóle to jak zdemontować ten tłumik końcowy do renowacji? Dużo z tym roboty, czy trzeba coś spawać potem i takie tam??

edit: u tego Pana na allegro brałem: http://moto.allegro.pl/show_user.php?uid=11666820

Amortyzatory
Powrót