Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Pany ktoś kojarzy zdjęcia FL ze środkami zrobionymi na czarno jak na filmiku ? Powoli przymierzam się do zrobienia swoich i tak mi się to tłucze po głowie...
Ale co Ty chcesz zrobić bo nie rozumiem? Chcesz wymienić soczewkę z koszem i odbłyśnikiem na nowe? A po co?Na aliexpress można kupić 2 sztuki nowych projektorów pod xenonowe palniki D2S.
Nie wiem czy da radę wymienić całe projektory z soczewkami w naszych reflektorach od 166 (mam na myśli demontaż starych i wstawienie nowych w to miejsce bez przeróbek) ale wydaje się to super alternatywa dla regeneracji czyli metalizowania starych odbłyśników.
Nie każda metalizacja próżniowa. Muszą mieć odpowiednie maszyny żeby napylić wnętrze.Szukaj metalizacji próżniowej.
a tak z innej beczki - gdzie w miarę tanio ogarnąć regeneracje samego odbłyśnika, który mam na stole i mogę go wysłać. Coś sprawdzonego i taniego.