• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Regeneracja przednich reflektorów.

No dokladnie:) Za kazdym razem jak jade noca to mam kopare na podłodze jak to swieci. A mam zenony, do tego opuszcozne na 3... Jak odpale drogowe to widac ze jakies swieczuszki sie zapalilu i troszke swiecą po drzewach, ale zasieg identyczny. Powaznie ze odkad mam te odblysniki po regeneracji to moze uzylem dlugich ze 3 razy i zaraz wylaczylem bo efektu zero wzgledem mijania:D:D

Chyba rzeczywiście nie ma co se 4 liter zawracać skoro odbłyśniki leżą na półce.

Ostatnia edycja:
no tylko w moim przypadku to odbłysniki nie leżą na półce bo to projektory z audi wsadzone do 156.
Dlatego szukam firmy napylającej - masz Marek kogos na DS ? albo wysyłkowo.

To pisze że mam :) do wrocka wożę ale z tydzień, dwa musisz czekać. Od ręki nie ma szans żeby zrobili.

Ja mam na stanie nowe odbłyśniki do 166 przed i po FL. Zarówno xenon jak i H7. Mam reż do BBM i xenon do GT/156FL (ale nie zrobione). Za każde z nich 150zł/para + wysyłka i kaucja do zwrotu starych. Jeżeli chodzi o inne odbłyśniki soczewkowe to cena ta sama tylko czekać trzeba (1-2tyg). A napylanie na większe lustra (drogowe, wypełnienia itp) to cena indywidualnie (na pewno więcej).

Witam, podpowiedzcie gdzie obecnie warto wysłać lampy do regeneracji? Szperam, ale niektóre polecane w innych tematach firmy ostatnimi czasy słabe opinie od ludzi dostają.

Najlepiej zrób to sam.

Amortyzatory
Powrót