Witam, czy jest moze jakaś możliwośc regeneracji przednich kloszy reflektorów, czy jest moze jakiś magik ktory się tym zajmuje czy tylko wymiana na nowe? Moje klosze po czasie mają takie małe jakby pęknięcia, placki czy pajączki od srodka.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witam, czy jest moze jakaś możliwośc regeneracji przednich kloszy reflektorów, czy jest moze jakiś magik ktory się tym zajmuje czy tylko wymiana na nowe? Moje klosze po czasie mają takie małe jakby pęknięcia, placki czy pajączki od srodka.
Ja też kupiłem Motip zestaw. Ogólnie jak długo robiłeś obie lampy i jakimi papierami szlifowałeśNa samochodzie z tego względu że nie chciało mi się ich ściągać a później zakładać chociaż do ich demontażu ponoć nie trzeba zrzucać kompletnego zderzaka. Za to do lakierowania trzeba było zabezpieczyć całe auto.