O
olin
Guest
moninika, dobra puenta :mrgreen:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Powinieneś wiedzieć że GT jest zbudowana na płycie 156, więc pisanie o niej jako 147 sedan jest dużym błędemr-sokol napisał:kiedyś była alfa 145 (hatchback) i 146 (powiedzmy że sedan)
a teraz mamy 147 (hatchback) i GT (powiedzmy że trzydrzwiowego sedana)
Ja jakos również odróżniam bez problemów, ale ja to okulary noszę więc mam handicap :mrgreen:r-sokol napisał:popatrz sam i zweryfikuj co napisałeś. faktycznie - lampy nieznacznie (jednym wyobleniem) się różnią, poza tym 99% kobiet i ty sam nie odróżniłbyś przodów alfy gt od alfy 147 i to w słoneczny dzień gdyby nie stały dwie obok siebie ...
159/Brera to zupełnie inna stylistyka. W nowych modelach widać dużo ostrych krawędzi, a GT jest bardziej obła. Mi się Brera bardzo podoba, a 159 jest cały czas najładniejszym autem w swojej klasie jednak pokłony będę bił przed 156 a nie 159. Na koniec powiem że mając do wyboru Brera 3.2 a GT 3.2 to biorę tą drugąr-sokol napisał:wy macie drzem truskawowy na oczach i błogi uśmiech na ustach i nie potraficie przyznać (głównie przed samymi sobą) że alfa 159 (a zwłaszcza jej przód i lampy) wygląda lepiej niż pospolicie wyglądające gt.
BartekL napisał:Powinieneś wiedzieć że GT jest zbudowana na płycie 156, więc pisanie o niej jako 147 sedan jest dużym błędemr-sokol napisał:kiedyś była alfa 145 (hatchback) i 146 (powiedzmy że sedan)
a teraz mamy 147 (hatchback) i GT (powiedzmy że trzydrzwiowego sedana)