Red Alfa GT by Łukasz

• Autor wątku Autor wątku olin
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
O

olin

Guest
Witam!
Znalazlem pare fotek z dnia jak kupowalem moja Belle to sie pochwale :D
czekam na opinie i oceny

Śliczna bella :mrgreen: Teraz znów muszę się zastanowić na kogo głosować :lol:

AR_156, dzieki :)
a co do glosowania no wiesz nie bede ci podpowiadac :wink:

mmmm....Jaka piekna czerwoniutka Alfa GT co nie marcins737 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: bardzo ladne wnetrze i ten jasny kolorek.

Tuti, chyba zglosze moze ktos zaglosuje :) ale fotki nie sa najlepsze na wiosne profesional sesja bedzie

Olin jest sliczniucha, mam wrazenie ze przechodzilem kolo niej jak bylem w PZU przy ASO we Wrocku :mrgreen: :mrgreen:
Wystawiaj ja i to predko do końkursu :twisted: :twisted:
Jak chcesz naprawde ladne fotki, zapraszam do Glogowa, zrobimy sesje jak talala... :roll:

ja tam juz nic nie powiem bo zaczynam w kompleksy wpadac :mrgreen:

Bardzo ładna, tylko pogratulować :lol:
prawie taka jak nasza, rocznik ten sam i silnik
ale PRAWIE robi wielką różnicę :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

moninika, jednak alfy to alfy i u Was napewno tez bedzie co ogladac na zlocie :)

Salonowa ale właściciel od siebie poza pucowaniem nic jej nie dał . To konkurs który model Alfy jest najpieknieiszy ? Jest coś co tu moim zdaniem nie pasuje ;//

łeee, lampy przednie jak w 147-ce. to już alfa 159 przezentuje się bardziej alfowo...
czym tu się tak podniecać? taka bezpłciowa ta gt, fotele też w kolorze musztardy albo sraczki... ładne obicie na drzwiach i wszystko...

ten kolor skory nazywa sie bananowy. swoja droga jeszcze takiego koloru sraczki nie mialem :P a cos mi sie zdaje ,ze jakby nutka zazdrosci was zżerala ;//

Bardzo fajna. Jakby miała jeszcze tylni napęd to by nie było się do czego przyczepić :wink: A co do sraczki we wnętrzu. Czerwony kolor i beżowa skóra to tradycja wśród włoskich aut klasy gt. Idąc takim myśleniem ferrari ma srakę, lambo ma srakę, maserak ma srakę.... Ja tez mam srakę

kolego szanowny!
ty chyba nigdy nie jadłeś banana - bo ten kolor to nie pasuje ani do koloru skórki ani do koloru miąższu banana, albo te zdjęcia są o kant nie powiem czego potłuc.
ten kolor może i nazywa się bananowy ale jest sraczkowy...
dałeś się urobić marketingowi. kolor jest sraczkowy, a ta alfa gt ma nudną, żeby nie powiedzieć pospolitą karoserię.
więcej wyrazu i dynamizmu i charakteru alfy ma już alfa 159, albo GTV.
ps. bez urazy i zawiści, nie chodzi o cenę samochodu tylko o jego wyraz i charakter...
może i ten samochód ma bardzo rasową trakcję i osiągi ale z wierzchu wygląda pospolicie.
Albo spiderek... do popatrzenia:

r-sokol, spoko wyglad auta to kwestia gustu ja w kazdym razie jestem zadowolony, ale co do koloru skory to nie wiem jakie ty masz sraczki i mniejsza o to ale z tym sie nie zgodze fakt zdjecie nie oddaje w pelni rzeczywistosci ale kolor jest soczysty duzo bardziej w realu, moze ty takiej nie widziales na zywca ale sory jest na co patrzec

Napewno sraczką tego koloru bym nie nazwał ale moim zdaniem zabardzo rażąca w oczy . Nazwałbym ją SZPANERSKA taki szpan działa na dziewczyny to fakt . Patrząc na nią można dostać s........... :mrgreen:

Amortyzatory
Powrót