Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pisząc to brałeś pod uwagę 3.2 JTS? ;P
a jak zauważyłeś o kosztach M3, AMG czy RS4 się nie wypowiadalem
no w zime bywa trudne... jak ktoś musi jeździć na 18" co uważam ze na naszych drogach jest niemal nie możliwe.
Na wszystkim się da ale to nie jest koszt utrzymania pojazdu a prywatna fanaberia [emoji6]. .. jeszcze chwila i zacznie się wpisywanie ze auto mi w tym czasie spalili za 2 tyś paliwa [emoji2] chociaż może niektórym auta juz nie palą a produkują [emoji12]no w zime bywa trudne
ale sie da [emoji14]
i jest lepiej niz latem na 19"
Na wszystkim się da ale to nie jest koszt utrzymania pojazdu a prywatna fanaberia [emoji6]. .. jeszcze chwila i zacznie się wpisywanie ze auto mi w tym czasie spalili za 2 tyś paliwa [emoji2] chociaż może niektórym auta juz nie palą a produkują [emoji12]
Tak... ja takim osoba polecam rolki albo rower [emoji2]Wiesz, są różni ludzie.
Ja mam znajomych, którzy na stwierdzenie, że muszę wymienić akumulator reagują "Widzisz, to jednak te Alfy się psują". :hang3:
Dokładnie wystarczy się rozeznać poszukać. .. albo kupić po sezonie nowe wyprzedajaOdnośnie cen i modeli opon to w tym roku zakupiłem do Zafiry opony NEXEN w rozmiarze 205/55/16 w cenie 165,00 zł/szt. Można się śmiać ale są to bardzo dobre opony, które w testach wypadają dobrze lub bardzo dobrze i mają bardzo dobre opinię wśród użytkowników. Kupiłem je w pełni świadomie i zdecydowanie nie żałuje - jedne z lepszych opon letnich na jakich jeździłem, bardzo dobre na mokrym. Zresztą NEXEN dostarcza opony na 1 montaż m.in do Skody więc raczej nie jest to tanie badziewie. Wynika z tego, że można kupić tanio (nawet bardzo tanio) dobre opony. Oczywiście 17 czy 18 będą sporo droższe ale jak się poszuka to nie trzeba wydawać 2000 zł za komplet (przynajmniej w przypadku 17).
Troszke poza tematem, ale czy w JTS jest filtr paliwa jakis? Jesli tak to gdzie i czy mozna go wymienic?
Tylko, że 225/55/17 nie jest dedykowanym rozmiarem opon do 159. Nie twierdzę, że się nie zmieszczą, sam mam na zimę 205/60/16 i uważam je za lepsze od dedykowanych. Ale też cena 200 zł/sztukę to cena z tych "mission impossible", nowa opona bliżej 280 zł/sztukę.ja za 4 nowe kormorany gamma b2 225/55/17 dalem cos kolo 880pl, wiec twierdzenie ze na komplet nowych opon to minimum 2000 to lekka przesada... no chyba ze koniecznie musi byc dunlop no to tak...