• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[Brera] Realizacja marzeń - część dalsza

Brawo dla wykończenia samochodu widziałem w ostatnim czasie takie niezadbane alfiki że aż łezka w oku się kraja a tutaj widać że się spedziło duzo czasu przy samochodzie i efekt jest widoczny ;)

To niestety smutna prawda, ludzie nie dbają o swe samochody. A jestem uczulony na zaniedbania. Uważam, że samochód jest naszą wizytówką.
Jeżeli Alfa jest naszą pasją to zasługuje na wszystko co najlepsze.

Ja czasu nie liczę jaki spędzam przy Alfie. To sama przyjemność, a jeszcze większa jak później się do niej wsiada.
Właśnie zakończyłem następny etap "dopieszczania" Brery. Kolejna sesja fotograficzna i za dwa dni przedstawię efekt końcowy.

Kolejny etap dopieszczania Brery mam już za sobą.
Zgodnie z planem wykonano gruntowne polerowanie lakieru i innych wystających elementów :), lekkie przyciemnienie szyb
oraz delikatną personalizację.
Na początek kilka zdjęć zrobionych na gorąco:

- - - Updated - - -

Nowa odsłona Brery i piękne słońce. Takie połączenie to powód do kolejnej sesji foto.
Kilka zdjęć z nowej sesji:

Załączniki

• DSC_0273.jpg
    DSC_0273.jpg
    101.2 KB · Wyświetleń: 0
  • DSC_0276.jpg
    DSC_0276.jpg
    115.2 KB · Wyświetleń: 0
  • DSC_0280.jpg
    DSC_0280.jpg
    45.5 KB · Wyświetleń: 0
  • DSC_0282.jpg
    DSC_0282.jpg
    96.7 KB · Wyświetleń: 0
  • DSC_0226.jpg
    DSC_0226.jpg
    140.9 KB · Wyświetleń: 0
  • DSC_0250.jpg
    DSC_0250.jpg
    158.2 KB · Wyświetleń: 0
  • DSC_0239.jpg
    DSC_0239.jpg
    118.6 KB · Wyświetleń: 0
  • DSC_0240.jpg
    DSC_0240.jpg
    106.9 KB · Wyświetleń: 0
  • DSC_0287.jpg
    DSC_0287.jpg
    57.8 KB · Wyświetleń: 0
  • DSC_0243.jpg
    DSC_0243.jpg
    79.6 KB · Wyświetleń: 0
  • DSC_0252.jpg
    DSC_0252.jpg
    119.6 KB · Wyświetleń: 0
  • DSC_0262.jpg
    DSC_0262.jpg
    155.7 KB · Wyświetleń: 0
Ostatnia edycja:
tragedia, no ale jak widać każdy ma swoje wizje...

No to żeś panie dopieścił...nie miałeś wcześniej calibry albo golfa ?

Mam małą robotę, szwagierce próg przy C2 muszę pomalować, może przypasi innym razem dzięki za info

Wczoraj w VOYAGER Poznań odbył się spot pozytywnie zakręconych Alfiarzy. Szkoda, że nie przyjechałeś bo fajnie się w "rodzinie" spotkać i porozmawiać,
a i sprawdzić swój samochód można było. Planujemy w następnym miesiącu jakieś spotkanie zorganizować. Zapraszam.

Dzięki, daj znać gdy będzie znany termin, ja pracuje pierwszy weekend miesiąca następne mam wolne :)

Ta wstawki są nawet OK! Ale felgi mi się nie podobają. Jakoś tak wysoko stoi ;) Ale brera to brera :D

Dzięki, daj znać gdy będzie znany termin, ja pracuje pierwszy weekend miesiąca następne mam wolne :)

Wstępny planowany termin to 28 września. Ma to być towarzyskie spotkanie w La Dolce Vita Ristorante.

- - - Updated - - -

Ta wstawki są nawet OK! Ale felgi mi się nie podobają. Jakoś tak wysoko stoi ;) Ale brera to brera :D

Każdy ma różny gust. Ja bardzo lubię szprychowe felgi. A że stoi jak na Brerę trochę wysoko, cóż to standard.
Nie wszystko można od razu poprawić. Trzeba coś sobie zostawić na przyszły sezon :).

Amortyzatory
Powrót