Ramki klubowe

piotrek_inf to super ze wziales mi 2 sztuki;) Wielkie dzieki, jak tylko bedziesz mial to gdzies sie zgadamy i odbiore;)

kurde wybacz miałem poro problemów z moją alfa i pewnie będzie czekało ją złomowanie wiec jeśli ktoś potrzebuje czesci do 146 1.7 boxer wnetrze silnik itp to prosze pisac dla ludzi z forum niskie ceny. Tak dla mnie dwie ramki dam sobie na nową alfe :)

Potrzebuję jedną ramkę klubową, jeśli ktoś takową posiada w rzeszowie z chęcią odkupie, pozdrawiam

Może ktoś zalinkować? Chcę zamówić ramki klubowe, ale telefon mi robi pod górkę :-( Będę wdzięczny...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Raczej nie, ale może coś się zmieni w tym temacie i się zjawię chociaż na chwilkę

To kto zamawiam ramkii wie że be na zlocie niech napisze. To najwyżej ustawie się z Tobą gdzieś i dam Ci hajs za te ramki ludzi którzy be a z nimi się rozlicze na spocie:) żeby nie było ze później be Ci oddawał hajs tylko na czysto^^

Wysłane z mojego HTC Desire 500 przy użyciu Tapatalka

Ramki ze sklepu już w bagażniku, teraz tylko rejestracja auta i będzie lux malina.
Wykonanie ramek bardzo dobre.

Jeszcze raz dzięki Piotr za ramki , już są założone. Pod przednią musiałem nawiercić nowe otwory w podkładce. Ta Twoja Bella jest ładniutka :)

Dzięki, ja za to będę musiał nawiercać otwory w zderzaku, bo nie ma na to innej opcji.

Spróbuj jednak szukać podkładki , bo bez niej ramka nie wygnie się aż tak bardzo. Ja nawet z podkładką miałem kłopoty bo ramka jest dość sztywna. O ile na tył poszło 2 śruby to na przód aż 5 ;)

W jakich godzinach będzie spot? Myślę, że na chwilkę mogę wpaść.

Spróbuj jednak szukać podkładki , bo bez niej ramka nie wygnie się aż tak bardzo. Ja nawet z podkładką miałem kłopoty bo ramka jest dość sztywna. O ile na tył poszło 2 śruby to na przód aż 5 ;)

Nie wiem czy widziałeś temat z pytaniem o tą podkładkę. Tam wszyscy mówią, żeby nie kombinować i dać więcej wkrętów. Wpadnę na chwilę na spot dzisiaj, to obczaję w innej 9 jak to jest rozwiązane.

15 na żeglarskiej. Ja pewnie będę 14.50

No to ja wpadnę tak jak ty, ale będę tylko do 15:30.

Amortyzatory
Powrót