Ramki klubowe

Myśle, że doskonałym miejscem odbioru w Rzeszowie będzie parking na Żeglarskiej 3 Maja :) (Odwiedźcie cykliczne)

No to raczej nie ma szans, żeby dotarły. Z tego co piszą to jest 14 dni na dostarczenie, więc jak zamówię 30 kwietnia, to będzie w połowie maja.

Istotnie do 14 dni ale nie żyjemy w średniowieczu i ramki nie przyjadą wam na białym ogierze tylko kurierem. Mi osobiście doszły po 7 dniach ale była jakaś pomyłka. Myśle, że tak do 3 dni spokojnie wiec jak zamówisz dzisiaj tylko przed południem to spokojnie we czwartek/piątek będą :)

Dodano po 5 minutes:

1.piotrek
2.betonowy
3.czarek1982
4.samone3
5.michael
6.xaxvix
7.R0bs0n x2
8.guciu-b 3-sztuki

yyyy nie chcę się wpieprzać ale za 5.99 jest 1 ramka a każdy samochód potrzebuje 2 ( :) ) wiec ogarnij sobie pierwszych 6 osób bo później mogą być w szoku

Ostatnia edycja:
No racja, proszę o weryfikację osoby zainteresowane ile kto zamawia sztuk:
1.piotrek x2
2.betonowy ??
3.czarek1982 ??
4.samone3 ??
5.michael ??
6.xaxvix ??
7.R0bs0n ??
8.guciu-b ??

Ja już zamówiłem, ale spróbuje zwiększyć zamówienie

Sent from my Lumia 720 using Tapatalk

Jak na razie mam potwierdzone:
1.piotrek - 2 sztuki
2.betonowy ??
3.czarek1982 - 2 sztuki
4.samone3 - 2 sztuki
5.michael - 2 sztuki
6.xaxvix ??
7.R0bs0n ??
8.guciu-b -3 sztuki

Z pośpiechu zamówiłem 11 sztuk, spróbuję domówić resztę jak będę miał potwierdzenie reszty osób.

Niestety nie doczekałem się odzewu osób, które mi nie potwierdziły, więc zamówiłem wam po komplecie (2szt), a R0bs0nowi 2 komplety (4szt). W sumie wyszło 19 sztuk ramek.

1.piotrek - 2 sztuki
2.betonowy - 2 sztuki
3.czarek1982 - 2 sztuki
4.samone3 - 2 sztuki
5.michael - 2 sztuki
6.xaxvix - 2 sztuki
7.R0bs0n - 4 sztuki
8.guciu-b -3 sztuki

Ja potwierdzam swoje 2 komplety (4 sztuki) i odbieram i płacę jak tylko przyjdą (kiedy tylko zamawiający będzie miał wolny czas i chęci) . W sumie to będę potrzebował 2 następne komplety ;) ale powoli , nie pali się ;)

Pewnie już musztarda po obiedzie, ale zapytać nie zaszkodzi, bo też chętnie kupiłbym 2 szt. Jest jeszcze taka szansa?

No niestety już zamówiłem 19 szt. Chyba że się ktoś rozmyśli

Amortyzatory
Powrót