radio zamiast ICS

Głośniki z przodu wymienione już na lepsze, sub + wzmacniacz w bagażniku.
Tomaz jakie głośniki zamontowałeś? Sub + wzmak mam już od dawna jest piękny bas ale ....

wiecie, wszystko fajnie z tym subem w bagażniku, tylko że ja potrzebuje bagażnika ;) i wolałbym coś z półką pokombinować ;)

P.S wojsaw jakie głosniki dałeś w drzwi? podaj jakiegoś linka i opisz jak wszystko podłączyłeś :)

hej,

wojsaw: głośniki dałem DEGO, takie mi polecili i jestem zadowolony :) komplet mid-bas (celuloza) + jedwabne kopułki + zwrotnice
milutki wokal, czysty bas... nic nie rzęzi, nie buczy i wysokie nie są ostre.

Ja wszystkie kabelki (sygnał do suba, zasilanie do radia) puściłem w prawym progu i powiem szczerze, że jak robiłem to po raz drugi (czyli kładłem zasilanie do radia) zajęło mi to jakieś 15minut :) - wystarczy odpiąć progi, zdjąć plastik przy pasach i podnieść siedzisko kanapy...

pozdrawiam,
~tomaz

wojsaw: głośniki dałem DEGO, takie mi polecili i jestem zadowolony komplet mid-bas (celuloza) + jedwabne kopułki + zwrotnice
milutki wokal, czysty bas... nic nie rzęzi, nie buczy i wysokie nie są ostre
dego gra swietnie również polecam

KRZYCHUK... robiles to wszystko sam, czy dawales komus do zrobienia?(jak zleciles to komus to gdzie i za ile???)powiem ci szczerze mowiac widzialem juz cos takiego ale bylo O WIELE gorzej wykonane!i zniechecilo mnie to!ale jak patzre na twoje to znowu zaczynam o tym myslec!

zapewne włókno szklane, szpachla i obciągnięte skórą ?

dokładnie jak piszesz, tyle że nie jest to skóra naturalna tylko jakaś imitacja (jest bardziej plastyczna)

KRZYCHUK... robiles to wszystko sam, czy dawales komus do zrobienia?(jak zleciles to komus to gdzie i za ile???)powiem ci szczerze mowiac widzialem juz cos takiego ale bylo O WIELE gorzej wykonane!i zniechecilo mnie to!ale jak patzre na twoje to znowu zaczynam o tym myslec!

zrobiłem wszystko w www.essa.com.pl i jest bez zarzutu.

mam do sprzedania taką obudowe z mojej 166 z wykonana z włókna szklanego obitego czrną skórą ekologiczną jak cos to pw

Witam

Odswiezam temat zeby nie zasmiecac forum. Czy ktos ma taka odudowe do radia DIN1 na sprzedaz.Chcialbym sobie tam zamontowac radyjko z wyjezdzanym ekranem. Ew zamontowac je pod ICSem ale boje sie ze ekran nie bedzie mial miejsca zeby wyjechac do przodu i musialbym pociac plastiki i to dosc ladnie zeby nie wygladalo to jakos idiotycznie. Dochodzi tez problem z patrzeniem w dol na wyswietlacz. Wolabym go miec przed oczami. Chetnie kupie taka obudowe.

SNB11683.jpg

Witam nie bd zakladal nowego tematu,zapytam tutaj :). Mam dokladane DSP do swojej 166 FL , chcialbym dolozyc dodatkowe radio w schowku tak jak kolega tomaz, moje pytanie brzmi czy bedzie dzialalo sterowanie radiem z kierownicy ?

mam kierownice ze sterowaniem juz bedzie to dzialalo z fabrycznego sterowania? Duzo roboty jest z zalozeniem takiego radia ? trzeba przerabiac jakies kable?

Obgadane na GG - napisz co z tego wyszło jak zrobisz :)

Jak podlaczyc nie faryczne radio? Z ICSa jest kostka ISO(zasilanie+glosniki),ktora lacze z nie fabrycznym radiem ale po podlaczeniu zadnego sygnału nie ma.Trzeba dodatkowe zasilanie pociągnąć do kostki ISO zeby radio grało?

Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka

Nie chcę zakładać nowego tematu, ani wrzucać do shoutboxa, bo zginie w gąszczu pierdół.

Gdyby to jakoś sensownie zabudować i gdyby taki wyjeżdżający kombajn po schowaniu estetycznie wypełnił otwór, wyglądałoby to całkiem w porządku. Spotkał się ktoś z Was na żywo z takim rozwiązaniem?

audio.jpg

Chyba żartujesz, że to ma cokolwiek wspólnego z estetyką. Konstrukcje tego typu widziałem tylko w temacie tuning ulep. Nie ma znaczenia jak dokładnie to wykonasz i z jakich materiałów. Taka narośl dramatycznie niszczy projekt deski rozdzielczej w 166, która jest lekka i smukła.

Wysłane z mojego moto g(6) przy użyciu Tapatalka

Raczej ciężko takie coś zobaczyć na żywo. Wiem że zdjęcia jedno, a rzeczywistość drugie. Taki kombajn w aucie będzie robił robotę.Podlączyć jeszcze sterowanie z kiery i nic wiecej nie potrzeba. Z perspektywy kierowcy ta zabudowa będzie mało widoczna dla kierowcy.

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót