Radio Alpine ida-x300

• Autor wątku Autor wątku morsio
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

morsio

Guest
siemka ;)
Mozecie sie wypowiedziec na temat radia Alpine ida-x300?? bo w najblizszym czasie mam zamiar takie zakupic i szczerze mowiac chciałbym usłyszec opinnie innych osob. a moze macie jakies ciekawsze radio do zaoferowania?? cena jaka chce przeznaczycna radio to nie wiecej nic 400zł

x300 chyba nie jest jakoś łatwo dostępne ?
czy jednak jest ale ja nie umiem wyszukać ?

no i :
najpierw piszesz "kupię" i potem pytasz ?
chyba odwrotnie powinno być - ale ja tam nie wiem /nie znam się

Ostatnia edycja:
no włąsnie z powodu tego ze nie jest łatwo dostenpne wczoraj napisałem ten temat "kupie", a dzisiaj rano znalazłem to radio i dla upewnienia sie chciałem usłyszec opinie innych uzytkownikow ;)

u mnie radio nowy alpine nie zagrał dobrze, starszy model zagrał lepiej ale wygrał pionner. ten sam utwór ustawienia fabryczne i podkręcanie aby znaleźć najlepsze. ida ładnie wygląda. niech się też inni wypowiedzą

u mnie radio nowy alpine nie zagrał dobrze, starszy model zagrał lepiej ale wygrał pionner. ten sam utwór ustawienia fabryczne i podkręcanie aby znaleźć najlepsze. ida ładnie wygląda. niech się też inni wypowiedzą

w takim razie jakiego pionnera bys polecił??

Ja bym za te kasę polował na używkę Alpine starszej serii CDA.

a jakiej firmy głosniki proponujecie takie do 200zł, co myslicie o JBL??

Za te kasę jak już to Helixy lub PowerBass dorzucisz parę dyszek ale powinno zagrać lepiej niż JBL za tą samą kasę.

Ja obecnie posiadam IDA-X100 i jest bardzo OK, za 400-450zł powinieneś znaleźć CDE-9882 - gra rewelacyjnie. Mogę polecić to radio z całą odpowiedzilnością.

Ja obecnie posiadam IDA-X100 i jest bardzo OK, za 400-450zł powinieneś znaleźć CDE-9882 - gra rewelacyjnie. Mogę polecić to radio z całą odpowiedzilnością.

kupiłem juz ida-x300 i szczerze mowiaz jestem na maksa zadowolony, teraz tylko jakies lepsze głosniki musze sobie sprawic i na moje potrzeby mi wystarcz jak narazie ;)

Jeżeli nie planujesz wzmacniacza to bierz Helixy Dark Blue 62.1 jeżeli znajdziesz lub nowsze 62C. Wtedy będziesz zadowolony podwójnie:crazy_pilot:

Amortyzatory
Powrót