Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Q2 tylko w skrzyniach 6 z podnoszonym wstecznym do tyłuNie do końca ponieważ występowały w pewnych silnikach i ta wiadomość mnie interesuje w jakich? może uda się znaleźć coś
Bo właśnie mam skrzynie 6b z podnoszonym wstecznym i da sie po vinie sprawdzić czy to ta q2 silnik 1.9 jtd 16v 150km
ja nieraz pisze nie jasno ale kolega juz całkiem))silnik raczej 140koni masz.
Tak było kiedyś, teraz są patenty na montaż w normalnej 5 biegowej skrzyni, nie wiem jak, ale pojawił mi się pomysł jakiś czas temu na wstawienie 5 biegówki- bo jest szybsza, ale wtedy straciłbym Q2 jak mi się zdawało. Okazało się że jednak Q2 w takiej opcji może zostaćQ2 tylko w skrzyniach 6 z podnoszonym wstecznym do tyłu
Poszukaj sobie informacji w sieci lub nawet na naszym forum. Q2 pasuje do Twojej alfy na 99%.
- - - Updated - - -
Może też mieć 150 KM. Szczególnie jeśli ma po całkowitym FL.