- Auto
- 166 3.0V6, gtv 2,0TS, Brera V6, Stelvio 2.0 Q4
Żeby to koło się tak przesunęło to wahacz podłużny musiałby się rozciągnąć o tych kilka cm, albo wyrwać z mocowania w podwoziu.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
dobrze obejrzyj duży dolny wahacz. on jest aluminiowy może coś z nim. dłuższe ramię tego wahacza zamontowane jest chyba do podwozia do takiego metalowego mocowania, które to z kolei przykrecone jest do podwozia na 4 sruby. może tam coś pokrzywione jest przy tym mocowaniu. żeby to obejrzeć trza się kłaść pod samochód.
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Samochód już ogarniętyDopiero teraz zauważyłem że napisałeś jakis post o tym aucie, całe szczęście że nie zdążyłem jej kupić. Z gadki właściciela to ideał który powinien trafić do muzeum na wystawę, a wrażenia na mnie nie zrobiła zbyt dobrego. Mimo wszystko niech służy.
Porobie fotki ale dopiero w poniedziałek, weekend niestety zajęty a od rana zamierzam ją wysprzątać i dobrze umyć bo trochę przez naszą pogodę piękną się Alfa zapuściłaZrobisz jakieś foty? Auto wizualnie było bardzo ładne![]()
Tak już wiadomo o co chodzi samochód był w tylne koło uderzony belka zawieszenia z prawej strony lekko się zgieła dlatego efekt przesuniętego koła. W lutym jestem umówiony na naprawę i wszystko wróci do normyA wyjaśniła się już przyczyna przesuniętego koła ?
Wysłane z mojego moto g(6) przy użyciu Tapatalka