Damian156JTD
Nowy
a więc ? bo troszkę zeszliście z tematu , ta wygięta rurka o której wcześniej pisałem bo wpływ na moc/dynamike auta przy zaślepionym egr?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Bo potem wnetrznosci mozna sprzedac...A jak wywale srodek to prawda ze auto ma troszke lepsze osiagni i troche wiecej pali??z tego co wiem katalizatory sie przebija lub rozcina iwywala wnetrznosci , objawy to ,zamulony bez mocy silnik i jak nim potrzaśniesz to dzwoni , a to to juz kwestia kasy zamiennik czy rura
Jak wyciagne srodek z kata narazie to bedzie auto swirowalo?? Mam jedna sonde przed katalizatorem,bedzie ona przez to zle dzialac??
Czyli smialo moge wyciagnac narazie srodek i sprzedac a jak wpadnie kasa to kupic nowego kata?? Bedzie bez tego srodka wiecej palic lub spadnie moc??przeciez sonda jest przed katem ,myslimy ,myslimy !!!
jesli jest to taki przypadek jak u mnie to komp nie pokaze zadnych bledow,mi pi ostatniej wizycie u mechanika ustalo praktycznie,juz nie jest tak odczuwalne