Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Na początku był chaos... tak to można rozpocząć.
Pojechałem na robotę z rozrządem a okazało się że cały napęd wałków, wału silnika, pompy oleju był w stanie agonalnym co groziło „kolizją silnika”.
Zanim pojechałem na ww. prace bałem się autem butować wiec nie posprawdzałem co i jak. Ponieważ było to rok temu, już nie do końca pamiętam, ale brak overboosta wydaje mi się, że był od początku. Na pewno za mojej kadencji centralka wtrysku nie była ruszana, wiec jest zła od samego zakupu.
Pomiar AFR za wiele nie powie poza podaniem składu mieszanki – czy z tej informacji, można wysunąć jakieś dalej idące wnioski poza koniecznością korekty mapy ?
Auto obecnie bez tylnych foteli bo była właśnie sprawdzana pompa.Układ paliwowy jest sprawny? Pompa, filtr, regulator ciśnienia paliwa?
Do wczoraj byłem jeszcze pewny siebie i przekonany, że już za chwilę GTV-ka zacznie jeździć... Dziś jetem coraz bardziej pewny, żeby się jej pozbyć. Jak nie trafię gdzieś tych kompów to cała kasa i praca poszła w błoto.Generalnie widzę, że niezłą skarbonkę ('stajnie Augiasza') udało Ci się nabyć ;P
Auto obecnie bez tylnych foteli bo była właśnie sprawdzana pompa.
Niestety nic nie wskazuje że jest coś zepsute.
- - - Updated - - -
Do wczoraj byłem jeszcze pewny siebie i przekonany, że już za chwilę GTV-ka zacznie jeździć... Dziś jetem coraz bardziej pewny, żeby się jej pozbyć. Jak nie trafię gdzieś tych kompów to cała kasa i praca poszła w błoto.
już mi to ktoś w forum mówił, niestety fakty mówią co innego :/To nie rakjet sajęs, żeby nie dało rady tego ogarnąć.
już mi to ktoś w forum mówił, niestety fakty mówią co innego :/
Generalnie po wpakowaniu w auto 10 tyś nie mam ochoty dokłądać do niego kolejnych 3 na montaż ECUmastera z pierdylionem sond i czujników + pisanie programu...