Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
W polu widzenia i w zasięgu ręki - a po co?Zupełnie nie potrafię zrozumieć dlaczego ludzie chcą ukrywać takie elementy jak sterownik LPG - rozumiem, że to wstyd? Przełącznik powinien być umieszczony tak żeby dowolny kierowca miał go w polu widzenia i w zasięgu ręki.
Moja kobita to chyba by miała focha dotąd aż bym to zlikwidowałNie no z tym mijescem to ześ pojechał po całości Tak zaburzyć czystą jednolitą powierzchnię, to trza miec niezłą artystyczną wizję
W polu widzenia i w zasięgu ręki - a po co?
Ilość gazu pokazuje orientacyjnie.
Załączanie odbywa się automatycznie wyłączanie również- sygnalizowane dźwiękiem i mi to wystarczy.
Po jednym tankowaniu już wiadomo ile km przejedziesz na zbiorniku .Nawet jak skończy się lpg to mam pb i przy najbliższej okazji zatankuję.
Nie umrę jak przejadę 10 czy 30 km na pb.
Licznik kilometrów mam przed oczami .
Ten przełącznik jest zbyt rażąco odbiegający od wyglądu kokpitu aby go umieszczać jako ozdobę a funkcjonalność ma jak dla mnie marginalną.
Dlatego we wszystkich moich alfach był tak umieszczony aby nie był widoczny .
Mam zbiornik we wnece koła, zasięg 500-550km. To chyba nie problem poświęcić 5 min na tankowanie raz na kilka godzin jazdy , zresztą i tak się z reguły robi jakieś małe postoje na trasie
Zbiornik podobno musi mieć wolne miejsce po bokach, boki wnęki nie mogą dotykać bólów zbiornika. Wiec z reguły idzie się w górę niż w bok.Ja mam 47 litrów zbiornik i podłoga jest chyba 3-5 cm podniesiona. Ale przy tym podniesieniu pewnie 50l by też weszlo bo po bokach zbiornika jest jeszcze ciut miejsca
To ile masz litrów zbiornik? I ile zbiornik wystaje ponad podłogę? U mnie ok 8-9 cm. Zrobiłem se po bokach zbiornika podwójna podłogę.
- - - Updated - - -
Zbiornik podobno musi mieć wolne miejsce po bokach, boki wnęki nie mogą dotykać bólów zbiornika. Wiec z reguły idzie się w górę niż w bok.
To ile masz litrów zbiornik? I ile zbiornik wystaje ponad podłogę? U mnie ok 8-9 cm. Zrobiłem se po bokach zbiornika podwójna podłogę.
Butla 30 l, to realnie z 25 l gazu maks, czyli co 250 km tankowanie. Dla mnie zdecydowanie za mało.Butla 30 litrów ,chyba 270 mm wysokości.
Ale i tak trzeba podłogę sklepać z tych przetłoczeń.
Młotek gumowy i parę minut i zrobione.