Andrzej78500
Nowy
ona może być problemem ?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
To tak nie działa.Rozumiem, ale przecież jak ustawie minimalne na 0.6 a robocze zostawię na 1.16, to będą potężne spadki ciśnienia
Wkoñcu jesteś[emoji4] my master[emoji1] Zrobię autokalibrację (spróbuje) i ustawie te cisnienia i czasy . Sprawdzę pod fesem czy sonda żyje... I sprawdze ten fioletowy kabel.piotriix nie podpowiadaj chłopakowi źle, to jest upośledzonainstalacja, nie możesz do niej pochodzić z ustawieniami jak do instalacji z prawidłowo dobranymi podzespołami. Chłopak ma pod maską Alaskę do kompletu z 2 litrowym TSem. Do tego po zachowaniu ciśnienia i czasów LPG na dużych obciążeniach widać, że ma jakieś wtryskiwacze z małymi dyszami, dlatego na butowaniu nie leci ciśnienie od razu na pysk ale jest tam bardzo ubogo, jedną głowicę już upalił przez to.
Dlatego też kazałem ustawić minimalne ciśnienie gazu na 1,00bar dla roboczego ~1,30bar, do tego podpieranie benzyną, zapomniałem tylko dopisać żeby czas błędu ciśnienia gazu ustawił sobie na ~800-1000 ms aby uratować chłopakowi kolejną głowicę.
Andrzej78500 jeśli masz jakiś przenośny internet sensowny i zainstalujesz teamviewar'a mogę Ci pomóc ogarnąć zdalnie z domu tą instalację co do regulacji. Co do Twojej sondy, to że widzisz tam jakieś napięcie nie znaczy że jest podpięta, taki stan występuje nawet przy nie podpiętej sondzie, u Ciebie widać że generalnie odczyt na sondzie się nie zmienia, więc jak dla mnie jest nie podpięta, albo zdechła![]()
Ale robocze ustawił 0.99 .Przynajmniej takie widać na screenie.Dlatego też kazałem ustawić minimalne ciśnienie gazu na 1,00bar dla roboczego ~1,30bar,
Ale robocze ustawił 0.99 .Przynajmniej takie widać na screenie.![]()
A nie lepiej aby te dysze rozwiercił/wiertło kosztuje 1 zł/ i założył prawidłowy reduktor???/pewnie ok 200 zł/