- Auto
- 166 3.0V6, gtv 2,0TS, brera V6
Wywali. Dlatego piszę, że musisz przełożyć albo podłączyć (to logiczne, że musisz "przedłużyć" kable).
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

To i ja się przyłączę do was, nabyłem Angliki w pełnej elektryce, a moja instalacja posiada w zespolonej wtyczce 3 moduły ale brak drugiej wtyczki i bezpieczników w bagażniku. Jadę jutro spróbować wymontować z dawcy.
Aż jestem ciekaw czy będzie się dało to jakoś spiąć������
Witam ponownie, nie stety nie da się przeszczepić instalacji z anglika, ale to nie istotne, tak jak kolega wyżej pisał nie umiem rozkminić podłaczenia foteli, niby elearn, bo tam wszystko jest, ale nie stety, zasilanie i masa to nie wszystko. Potrzeba jeszcze podać sygnał z linii CAN, czyli z tych trzech ciękich kabli, czego nie ma w elernie.
Jeżeli ktoś posiada takie informacje, będę wdzięczny niesamowicie.
No oczywiście że się wszystko da, ale myślałem że będzie tylna wiązka jakoś łączona, przywiozłem skrzynkę z bezpiecznikami + wtyczki i reklamówkę kabli, więc postaram się odtworzyć, a przynajmniej postaram się. Ale nie jestem pewien podłączenia. Nie wystarczy + i-, bo wychodzi że musi być jeszcze podłączony, przynajmniej na krótko jeden cienki przewód. Teraz nie wiem który, i nie wiem jak to ma działać, czy trzeba podać 12V. A może dodatkową masę. Nie jestem elektronikiem, dla tego proszę o pomoc.
Mam angielski sterownik ze strony kierowcy, sprawny. Jesli jesteś zainteresowany.,pisz priv
No właśnie ja też mam przedlifta, ale bez instalacji do foteli, do tego spaliłem sobie chyba jeden sterownik, więc jak ktoś ma zbędny to z chęcią odkupię, dogrzebałem się do schematów dzięki naszemu koledze i jeżeli to zadziała według schematów to wrzucę dla kolejnych odważnych szybki schemat podłączenia, a jeżeli chodzi o CAN to też nie ma nie wiadomo ile roboty, ale tego nie będę ruszał na razie bo nie mam centralek od lusterek
Właśnie mam fotele z anglika.
Potrzebuję sterownik pasażera jeżeli chodzi o anglika, albo kierowcy w europejskiej wersji.
A co do lusterek to w sumie się jeszcze nie zorientowałem, do foteli instalacji nie ma, więc z lusterkami nie wiem. Porównam jak ogarnę fotele i będę zmieniał boczki.