Prośby o oględziny aut z regionu

• Autor wątku Autor wątku Paweł156
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
No bo faktycznie nie chce :) to moja, wystawilem vectre na sprzedaz i alfe ktora sie pierwsza sprzeda bo jedno musze sprzedac do konca roku tym ze w alfie dalem specjalnie tak wysoka cene i licze ze sprzedam pierwszego opla bo ze 159tka bedzie mi znacznie ciezej sie rozstac, sami rozumiecie :)

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Mógłby ktoś się wypowiedzieć na temat tej alfy, którą wysłałem?

MiTo nie wystepuje w wersji 1.9 - wg. tytulu, zas w aukcji ma podane 1.6, ponadto mito chodza srednio po 30tys - 2009...

Odpowiedz sama sie nasuwa.

Oplaty ? Rejestracja, ekologiczne, ubezpieczenie i tak to musisz zrobic, to kosz ok 1000zl wiec mi ta cena grubo nie podchodzi, brak wiekszego opisu

Chudy, ta Alfa stoi juz tam dosc dlugo, w wakacje bylem tam ogladac opla astre, gosciu niezly kanciarz, chcial mi wmowic, ze pol silnika zarzyganego od astry olejem, to wynik "nieostroznego wlewania oleju", ze silnik na bank nie bierze oleju, a rachunki przypadkiem mu sie zgubily, pomimo, ze w aukcji i przzez telefon zapewnial, ze je posiada. Ponadto pamietam, ze akurat ktos od tej alfy odchodzil oburzony, z skwaszona mina. Ja bym to omijal, jak i tego sprzedawce...

Jezeli chcesz mala rade, to kup sobie samochod od kogos z forum, albo od jakiegos znajomego, komis weź jako opcje ostateczna. Jezeli bys szukał jakies AR w okolicy Żor to pisz, chetnie Ci pomoge i uzycze kabla - zawsze jakis plus ;)

Ostatnia edycja:
Mongoose, dzięki za info, tak właśnie podejrzewałem ze musi z nią być coś nie tak, bo faktycznie już długo tam stoi. Sam szukam GT od ponad pół roku i jest ciężko coś wychaczyć, pewnie ze najlepiej było by kupić od kogoś z forum w końcu każdy dba o swoje belle (chociaż jedną taką oglądałem, silnik padaka zawieszenie skrzypi, a wnętrze wyglądało jak by miało 300 tyś przejechane, a szkoda bo miałem do niej blisko.) no nic będę szukał dalej i jeszcze raz wielkie dzięki bo miałem jechać ją oglądać.

Witam koledzy,
czy ktoś zna ten samochód?
http://otomoto.pl/alfa-romeo-147-win...C31023386.html

Podobno od pasjonata, może ktoś coś wie więcej? :)

Pozdro.

Jak bywałem na spotach w Katowicach to nigdy nie widziałem tego autka, dodatkowo brak ramek z Alfaholików. Może kolega z Alfaclubu? Nie wiem.

Zadzwoń, dopytaj o szczegóły(jakie naprawy, kiedy), wtedy możesz prosić kogoś z okolicy o oględziny.

Amortyzatory
Powrót