• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Prośby o oględziny aut z regionu

• Autor wątku Autor wątku Paweł156
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
to ile ty nią pojeździłeś ?
przecież Ligar jeszcze nie tak dawno ją miał

to ile ty nią pojeździłeś ?
przecież Ligar jeszcze nie tak dawno ją miał

wziąłem w rozliczeniu za moje Gtv TB chyba z końcem października, wymieniłem elementy zawieszenia jakieś duperele i stoi / może się znajdzie ktoś kto będzie zainteresowany - ale "napinki" niema ( tak samo jak możliwości negocjacji ceny) bo auto przez Ligara odpicowane na maxa a ja tylko doprowadziłem jądo stany BDB :)

jak się nie sprzeda to zostanie na dłużej plus troszkę więcej KM z niej wykrzesamy :)

Ktoś z kolegów/ koleżanek spotkał się może z tą firmą , albo tym autem ?

Witam wszystkich,
jestem tu pierwszy raz i planuje zakup mojej 1 alfy. Interesuje mnie 159 silnik 1.8 MPi. Czy wiecie cos na temat tego auta i komisu. Czy warto tu kupować. Czy ewentualnie ktos mogłby obejżec to auto w wolnej chwili. Jestem z Łodzi i mam zamiar wybrać się na oględziny w sobotę 26.01. Napisałem juz o numer VIn i bede miał sprawdzony przez kolegę z ASO. Gdzie ewentualnie jest najbliższe ASO Alfy w tym rejonie.
http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-vat-23-bezwyp-serwis-zamiana-C27648361.html
Dzięki za odpowiedzi.

Nie chce się czepiać ale za chwile koledzy zwrócą Ci uwagę że zadajesz to samo pytanie w dwóch tematach...

Witam wszystkich,
jestem tu pierwszy raz i planuje zakup mojej 1 alfy. Interesuje mnie 159 silnik 1.8 MPi. Czy wiecie cos na temat tego auta i komisu. Czy warto tu kupować. Czy ewentualnie ktos mogłby obejżec to auto w wolnej chwili. Jestem z Łodzi i mam zamiar wybrać się na oględziny w sobotę 26.01. Napisałem juz o numer VIn i bede miał sprawdzony przez kolegę z ASO. Gdzie ewentualnie jest najbliższe ASO Alfy w tym rejonie.
Dzięki za odpowiedzi.

Moja 159 jest z tego komisu, poszukaj moich postow juz o nim troche pisalem tu na forum. Ta konkretna 159, ktora dales to 2007r. nie 2008. Najblizsze ASO (Auto-Hit Tychy) jest przy fabryce FIATa w Tychach, 15km od tego komisu, koszt sprawdzenia calego auta jesli dobrze pamietam zamknal sie w 250zl, zadzwon do nich i sie umow na wizyte, nie jest daleko, a jesli jedziesz az z Lodzi by je zobaczyc to naprawde warto jesli po ogledzinach zdecydujesz sie kupic (wlasciciel komisu nie mial nic przeciwko bym sam pojechal je sprawdzic, podpisalem wczesniej papier ze jak popsuje to kupuje;]), osobiscie bylem zadowolony z uslug ASO. Co do samego komisu.. ciezko powiedziec, na auto nie narzekam, zrobilem niz juz 15tys i nic ukryrego nie wyszlo, ale np ksiazke seriwsowa mialem podrabiana i prawdopodobnie cofniety licznik, w moim przypadku tez opis wyposazenia nie do konca zgadzal sie ze stanem faktycznym.

Ostatnia edycja:
Witam wszystkich,
Dzięki za odpowiedzi.

Jeżeli dobrze kojarzę ten komis to ta Alfa stoi już tam bardzo długo.

Amortyzatory
Powrót