Prośby o oględziny aut z regionu.

znaczek tył bankowo przeklejony.wiec pewnie umaziana. Przod albo mi sie wydaje albo brak chromow pod lampami... i o ile dobrze kojarze ona pare mies temu nie byla do sprzedania gdzies kolo sieprawia?kolor dosc rzadki .

BTW. 166 raczej nie puka :D Co pan opisuje w ogloszeniu opisuje....u mnie jednej tulei nie bylo i nie pukala:D
Dzięki za odpowiedź :). Zobaczymy co w warsztacie na kanale znajdziemy. Jeśli nawet była malowana to pikuś, byle nie składana z paru innych 166 :P.

Ostatnia edycja:
wiadomo malowanie to nic, ale jak wlasciciel podchodzil do napraw tak jak do naklejenia 166 i 2.4 z tylu to moze byc smiesznie

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Poszukuję osoby, która pomoże mi w wyszukaniu, oględzinach samochodu. Szukamy 159 1.9 JTDm 150km SW ewentualnie sedan. Rejon to śląsk, małopolska.

Mam już jedną upatrzoną w śląskim, ale potrzebuje kogoś kto ze mną podjedzie, obejrzymy, obadamy podpowie czy warta jest tej ceny, jak technicznie, czy silnik nie kuleje itp. itd. Są to okolice Będzina, Dąbrowy Górniczej.

Więcej informacji na prywatnej wiadomości

:):):)

Witam wszystkich Alfaholików!

Próbowałem na forum Porady przy zakupie, ale tam niestety zero odzewu. Moja ostatnia nadzieja, to forum regionalne :)

Jestem tu nowy, dopiero poszukuję swojej wymarzonej Alfy 156
:) Natknąłem się ostatnio na takie ogłoszenie: nr 226739607 na OLX, niestety nie mogę wstawić linka.

Zastanawiam się nad tym autem, jednak mam do niego spory kawałek drogi. Czy ktoś może coś wie na temat tego samochodu, oglądał go? Ponoć było to wcześniej auto kogoś z forum.

Witajcie,

mam ogromną prośbę o sprawdzenie auta - AR 159 SW ogłoszenie z Brzeska, jestem tutaj nowy na forum i nie mogę zamieszczać linków więc podam numer aukcji [h=1]6185035217[/h]
Jest to Alfa za 28.900 zł czarna z kilkoma modyfikacjami w stosunku do serii. Właściciel deklaruje, że auto ma niecałe 2 lata i jest to egzemplarz zadbany, zdjęcia wyglądają zachęcająco.

Czy jest wśród Was osoba z Brzeska bądź okolic która mogłaby podjechać i obejrzeć auto tak pod kątem stanu technicznego i wizualnego?

Będę wdzięczny za pomoc, ja jestem ze Szczecina i mam do Brzeska 705 km, szkoda tak jechać w ciemno ;)

We wrześniu 2014 r. tak jechałem 650 km po moją AR GT i wolę nie powtarzać takiego tripa zupełnie w ciemno... Za duży stres co się zastanie na miejscu :P

Witam mam pytanko czy mógłbym prosic kogos o spprawdzenie auta z Krk :-) niestety tym razem nie jest to Alfa tylko Fiat :-(

Witam !
Piszę z prośbą w kierunku ludzi którzy są w pobliżu przejazdem lub tam mieszkają a do tego dysponują chwilką wolnego czasu i chęci :-D by wstępnie oglądnąć egzemplarz auta na które poluje.Nie chodzi o sprawdzanie auta miernikiem i rozbijanie historii serwisowej plus podpinanie się pod kompa lecz kilka zgięć pleców aby zobaczyć czy auto nie posiada przeklętej korozji również od spodu plus sprawdzenie organoleptycznie czy aby panewka nie stuka a za autem nie ma kłębów dymu i czy ogólnie furka trzyma "całość" a nie każdy element malowany w innym odcieniu.Byłbym wdzięczny takiej osobie niezmiernie .
Auto znajduje się w miejscowość Chrzanów w województwie Małopolskim,poniżej podaje link:
http://otomoto.pl/oferta/fiat-idea-1-4-16vdynamic1-wlclimatronic-ID6yiotl.html

Pozdrawiam !

Auto z naszego forum, zapytaj na regionalnym, woj lubuskie może właściciel jeszcze zagląda na forum to od niego dowiesz się wszystkiego. Ale po fotkach widać że koszt naprawy nie mały.

Sporo części posiadam, podjadę pooglądać bo poszukuje właśnie rozbitka przodu :)

Witam. Interesuje mnie ta alfa wiem ze produkcja koniec 2006 i rozklejane byly lampy bo ktos se ringi dal ktos wstawil do komisu i nie chca dac nr. Do wlasciciela
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-2-4-200-km-automat-skora-duza-navi-alu-super-stan-ID6yxIYh.html

jak by ktos mial chwile podjechac oblukac to byl bym wdzieczny iz jezdze na wozku potrzebuje automat i tez nie zabardzo mam jak sie przyjzec sie do konca autu a rodzice to rodzice. Pozdro

Witam kolegów i koleżanki z Małopolski. Czy komuś z Was znany jest ten egzemplarz AR 166 lub może ktoś z Was go oglądał? Z góry dziękuję za informacje.

olx.pl/oferta/alfa-romeo-166-2-4jdt-180kw-CID5-IDhtpR9.html

Amortyzatory
Powrót