• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Prośby o OGLĘDZINY aut z naszego regionu - TU WPISYWAĆ! -

To bardzo bym poprosił bo jak wiesz z Opola troche km jest:)

Dobra, to cyknij do niego że podeślesz kogoś w weekend.
Jak juz będzie miał to info od Ciebie to ja się z nim skontaktuję i spróbuje ustawić spotkanie (mam czas jedynie w weekendy).

Oki to po pracy zadzwonie bo allegro mam zablokowane:) i numeru nie mam

Kojarzę to auto, ale tylko z widzenia często mijam ją w Nd mam nie daleko ale posiadam tylko kabel do podłączenia Alfinki nie mam miernika lakieru..

Kojarzę to auto, ale tylko z widzenia często mijam ją w Nd mam nie daleko ale posiadam tylko kabel do podłączenia Alfinki nie mam miernika lakieru..
gdybyś mógł tam podjechać obejrzeć i podpiąć pod kompa i nie byłby to dla Ciebie problem to będę bardzo wdzięczny. Ja mam tam kawałek i nie chcę jechać na darmo.

Mogę podjechać być może nawet jutro a jak nie to w poniedziałek.

ja Ci odradzam... samo to że zagazowany silnik BOXERa.... wcześniej czy pózniej będziesz musiał go wymienić bo gaz go zajezdz, jak już tego nie zrobił ;) ogólnie stan wizualny tego autka nie jest ciekawy ...

Czemu Ty się uparłeś na lpg i to w dodatku w Boxerze? te silniki długo na gazie nie żyja, mój kuzyn miał 145 z tym samym silnikiem i po czasie szlak trafił jednostke...

Co do przebiegu to ciut za mały... na pewno była bita skoro rudy ją zżera... ale negocjuj a może warto zakupić..

mocher_kg wiem gdzie ta czarna stoi bo widziałem ją w przelocie ale zaganiany byłem więc nie miałem czasu podjechać i przyjżeć się... jak by ktos miał od nas czas to na Kijewie.

Amortyzatory
Powrót