• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Prośby o OGLĘDZINY aut z naszego regionu - TU WPISYWAĆ! -

cuoreventi, daj znać kiedy najbardziej Ci pasuje i możemy podjechać do handlarza na te dwie 159 2,4 JTDm.

Mnie w weekend nie ma, więc albo w piątek albo po niedzieli (pn-pt).
Po 18.00 jestem do dyspozycji.

Nie ma mnie akurat przez najbliższy czas w Gdańsku, gdybym był to oczywiście, że sam bym oglądnął, na tamtym forum też mam temat o tej GT, ale nie cieszy się popularnością:P

Szczecin:
http://otomoto.pl/mercedes-benz-sl-280-coupe-klima-elektryka-C18847870.html

Może nie alfa ale ktoś się może orientował ? widział? zainteresował?
Mam 600 kilometrów z Częstochowy.
Grunt żeby palił, chodził równo i żeby skrzynia chodziła dobrze.
Przez telefon niby wszystko ok.

Planuje jechać po Niego w weekend alfą moją, jak będzie wszystko OK to za tydzień lawetą.
Ale gdyby ktoś ze Szczecina mógł mi pomóc to może w przyszłości liczyć na rewanż w moich okolicach :))) - no i wdzięczność :))

Panowie czy temat tych sztuk ze Szczecina umarł czy nie było jeszcze okazji na oględziny?

Witam,

Jest ktoś w stanie sprawdzić stan faktyczny tego samochodu ALFA ROMEO 145 QV. Niestety nie mam zamiaru jechać przez całą Polskę żeby nie kupić :)
http://allegro.pl/alfa-romeo-145-2-0ts-qv-i1658376660.html

Słabe zdjęcia, lepszych póki co nie otrzymałem. Naklejka na masce może upiększająca a może coś pod nią jest. Na przednim błotniku też coś widać ale jak już pisałem za słabe zdjęcie więc może to odbicie może coś innego. :)

Pod naklejką nic nie ma, na przednim błotniku nic nie ma. Ze zdjęć można wróżyć. Auto jest moje prywatne, a nie szwagra, ciotki itp. Jestem w satnie stwierdzić, ze trudno o lepszą QV w Polsce, ale tylko na żywo to można potwierdzić.

Jeżeli chcesz to mogę podjechać o obejrzeć to auto z zewnątrz + papiery (ogólne wrażenie) i porobić fotki, ale niestety nie dysponuje miernikiem. Jak jest możliwość podłączenia tej GT przez ELM327 (nie wiem, nigdy nie diagnozowałem JTS'a - tutaj na Pomorzu cuoreventi jest w tym specjalistą) to FES też może pójść w ruch.

Amortyzatory
Powrót