Prośby o OGLĘDZINY aut z naszego regionu - TU WPISYWAĆ! -

Zadzwon wywirdz sie wszystkiego. Daj znac co sie dowiedziales...moge ja zobaczyc...podlaczyc pod kompa i obleciec miernikiem...

Dzwoniłem, auto z niemiec, sprzedawca oczywiście poleca "nic nie stuka, nie puka i nie piszczy"
Widze że dach jest w innym kolorze, może to inwecja twórcza byłego właściciela lub coś gorszego sie z nim działo...
Ogólnie chciałbym się dowiedzieć czy warto jechać ponad 300 km.
Silnik , sprzęgło i zawias podobno ok.
Jeśli to nie jest problem, to prosiłbym o obejrzenie tego cuda.

Zadzwonie popytam i zobaczymy jak z terminem...jak cos to PW. Dobrze by bylo jak bys mi napisal dokladnie co mowil, zebysmy mogli zweryfikowc co mi powie.

Endrjus, jakbyś jechał to daj cynka, jak będę miał czas to też chętnie się wybiorę. Tyle że teraz pogoda straszna na oględziny i próby :(

Kripp jak cos ustale to dam znac :) pogoda w sam raz na proby drogowe na zamknietych odcinkach lesnych ;)

Dzisiaj kolo 20 bede wiedzial czy jutro da rade zrobic ogledziny. Alfa podobno jezdzi. Zdziwil sie tylko ze chce przyjechac z czujnikiem i kompem ale nie mial nic przeciwko.
Kripp ja jutro moge tylko w godz 9-14 piszesz sie?

Byłoby super...czekam na info.
Pozdrawiam.

Jutro o 12 zobacze Ci ta Alfe.
Kripp jak masz chwile to podjedz...reszta na pw.

Bylismy z krippem i widzielismy. Tutaj napisze rylko tyle ze szalu nie ma i wiadomej czesci nie urywa...
Reszta na priv...

Cos wiesz juz o tym aucie? Moge podjechac ale najwczesniej wtorek/sroda...wczesniej niestety praca nie pozwala.

Co nie co wiem ale na razie to odpuścimy bo na zdjeciach sie dopatrzyłem manualnej klimy :( jak coś to bede w kontakcie. Narazie dziękuje za chęci. Pozdrawiam

Raczej nie generalizuje ale morzyczyn to zachodniopomorskie zagłębie komisów, z reguły stoi tam wypicowany na zdjęciach złom.

Niestety Melasss ma rację. Nie znam dobrego komisu w okolicach Szczecina, a te w Morzyczynie na pewno nie mają dobrej sławy. To alfa z Kołobrzegu, była na sprzedaż jakiś czas temu w prywatnym ogłoszeniu. Poznaję ją po mieszku i welurach. Nie ma co zgadywać po fotkach, ktoś by musiał ją zobaczyć live bo widać, że zdjęcia podkręcone.
Ładna czarna Alfa ale wnętrze totalnie nie moja bajka. Nie te kolory i brak skór. Do tego nie ma tel, więc na DSP też bym nie liczył, jakieś głośniczki w drzwiach włożone, za to kiera ze sterowaniem :) To ostatni rok przed lifta z dobrym silnikiem...tylko tylna klapa jakoś dziwnie siedzi w zbliżeniach...ale to może być złudzenie :)
Zadzwoń zobacz jaką bajkę Ci powiedzą...czy mają w ogóle jakąś wiedzę o samochodzie czy po prostu tanio ją kupili na handel...
Gdyby wszystko było z nią w porządku to za te pieniądze ostatni rok przed lifta warto kupić...jak komuś nie przeszkadzają pewne braki w wyposażeniu...choć ostatnio widziałem ładniejszą też z tego rocznika z prywatnego ogłoszenia...trochę droższą ale jeszcze ładniejszą :)
Cały czas chodzi mi po głowie powrót do przed lifta :)

Dodano po 15 minutes:

Tak sobie na szybko przeleciałem ogłoszenia i te dwie wydają się ciekawsze...

http://allegro.pl/alfa-romeo-166-2-4-jtd-150km-bogata-wersja-i5220374645.html

http://allegro.pl/alfa-romeo-166-2-4jtd-150km-distinctive-i5235034319.html

a tą w kwocie tamtych zarejestrujesz i zrobisz pełen pakiet startowy :)

http://allegro.pl/ladna-alfa-romeo-166-2-4-jtd-sprowadzona-z-niemiec-i5221643157.html

Pytanie czego i za ile szukasz? :)

Ostatnia edycja:
Szukam Szukam :)
Dzięki za opinię o komisie. Dzwoniłem i gość nieco naściemiał niewiele wie o aucie.
Gdyby ktoś przypadkiem był w okolicy to czemu nie rzucić okiem, ale bez spinki. Trochę mi ta Alfa wyszła z głowy.
Szukam autka z 2002 - 2003 roku ze 150 km JTD. Albo ciemny z jasnym wnętrzem albo odwrotnie :D
Zaczynam dopiero wgryzać się w Alfę 166 (do tej pory jeździłem czym innym - ale to napisze w przedstawialni jak się zbiorę ;) ) i faktycznie zauważyłem, że ICS występuje w mniej i bardziej rozbudowanej wersji :)
Na razie myślę o tej Alfie
http://otomoto.pl/alfa-romeo-166-C36145803.html
Rozmawiałem z właścicielem i baaaardzo dobre wrażenie zrobił ;)

Torin

Poprzednia mialem identyczna :) jezeli tak dbal jak pisze to mysle ze to lepsza propozycja :)

Amortyzatory
Powrót