Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Czy ja napisałem że mam jakiś namiar do ASO za tyle? Zapytałem czym różni się Twoja usługa od tego co w necie wyskakuje np. na stronie http://www.autodna.pl/, gdzie chcą 22.90zł za raport.Jak masz taki namiar do ASO za 20-25zł to ja bardzo chętnie skorzystam![]()
Mam wrażenie że Ci nadepnąłem na odcisk. Najpierw się odzywasz z lekkimi docinkami gdy pytam czy już tylko odpłatnie sprawdzanie VIN w tym wątku (dodam że na części forum, na którym pomagamy sobie nieodpłatnie, bo od odpłatnych jest raczej Bazar i tam sugeruję się ogłaszać), a w drugiej wypowiedzi nadużywasz śmieszków w celu chyba pobłażliwego zironizowania idei skorzystania z tańszego raportu. Pytać nie można? Jakbym wiedział to bym nie pytał - nie próbowałem jeszcze tego raportu z autodna.pl , bo przez parę dni od kiedy rozglądam się za nowym autem nie znalazłem na tyle wartego uwagi auta żeby płacić za sprawdzenie VINu.To wykup chociaż raz taki raport (zwłaszcza za 22,90) i wtedy pogadamyA tak w skrócie żaden z tego typu serwisów nie ma dostępu do danych, którymi dysponują autoryzowane serwisy
![]()