Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej! Czy mógłbym prosić o sprawdzenie tego nr vin: ZAR93900000000000 ?
Chciałbym zakupić samochód, może jakieś istotne informacje się znajdą![]()
Hej,
Chętnie dowiem się czegoś więc na temat ZAR9390000501693 - czy mogę prosić o sprawdzenie ?
Zdrówka !![]()
Brakuje jednej cyfry.
Ostatniej - mój bąd.
Poprawny VIN to : ZAR93900005016930
Dzięki !!
Zacznij od zdjęć jak była uszkodzona.
Nie ma zdjęć :/
Planuje pojechać do ASO na przegląd przedzakupowy tak czy siak - tam powinno wyjść co jest co. Zastanawiam się tylko czy wcześniej już nie wyjdą jakieś cyrki aby może oszczędzić czas i nerwy.
Wiem ze była uderzona - niby z tyłu tylko. Nie spodziewam się ze będzie "igla" - auto bedzie ze mną do końca życia wiec bede miał czas na naprawy itp - zwyczajnie chce wiedzieć na co się decyduje i czy np. z dwóch nie jest złożone![]()
Jest szansa, że autobaza ma fotki.
Cześć czy mógłby mi ktoś pomóc w sprawdzeniu Giuletty po VIN :ZAR94000007198444
Cześć, poproszę o pomoc przy weryfikacji VIN: ZAR93900007158932. Poprosiłbym również o info gdzie najlepiej sprawdzać VINY (odpłatnie *autobaza / autodna / ... oraz gdzie nieodpłatnie). Z góry dziękuję![]()
Pokaż załącznik historia-pojazdu-ALFA ROMEO-20210723_135833.pdfCześć, planuje kupić brere, prosiłbym o sprawdzenie Vinu:
ZAR93900005003648
Z góry dzięki.
Pokaż załącznik 279824
- - - Updated - - -
od 3 lat w polsce jak widać
ps. brawa za odwagę bo ja przy tym kolorze skór to bym wymiękł![]()
Od roku chce już ją sprzedać (po roku używania) do tego coś było wypłacane z ubezpieczenia, do weryfikacji.