[159] Prośba o sprawdzenie nr VIN

Witam, czy była by możliwość sprawdzenia tego numeru VIN :

ZAR93900007036620

Z góry dzięki.

Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka

Witam,
czy byłaby możliwość sprawdzenia numeru VIN:
ZAR93900007230276 ?
Z góry dziękuję .

ZAR93900005029823
Czy była by możliwość sprawdzenia brery? Jej ogłoszenie dość długo już wisi a samochód dość ciekawy i cieszy oko

Witam,
ZAR93900007230276 ?
Z góry dziękuję .

https://www.forum.alfaholicy.org/159_brera_brera_spider/68540-prosba_sprawdzenie_nr_vin-727.html

- - - Updated - - -

ZAR93900005029823
Czy była by możliwość sprawdzenia brery? Jej ogłoszenie dość długo już wisi a samochód dość ciekawy i cieszy oko

Ostatni wpis w ASO jest na 67706km i szkody do weryfikacji.

Dziękuję Ci KoŁoS...

Ale ciekawa informacja... Brera ma być z polskiego salonu i pierwszy właściciel. Zastanawiam się skąd ten przebieg w milach.

Dziękuję KoŁos za nakierowanie na starszą konwersację :)
Autko zakupiłem jakiś czas temu od kolegi Pitera z Krakowa i nie wiedziałem, że on już pytał heh
Zerknąłem w książeczkę serw. którą dostałem i co ciekawe jest tam wpis z przebiegiem 33.428 km
z dnia 26.01.2011 (Alfa Romeo Autocenter AG Meilen) ale jest również późniejszy z tego samego serwisu
z przebiegiem 63.949 km z dnia 10.07.2012 i jeszcze 12.06.2017 przy 150.527 km (pomiędzy nimi jeszcze jakiś serwis nieautoryzowany).
Wygląda na to, jakby ktoś w serwisie nie wpisywał informacji na temat tych przeglądów, przynajmniej
nie po ustaniu gwarancji. Cóż, najważniejsze, że nie ma info o żadnych szkodach ;) Pozdrawiam :)

Dziękuję KoŁos za nakierowanie na starszą konwersację :)
Autko zakupiłem jakiś czas temu od kolegi Pitera z Krakowa i nie wiedziałem, że on już pytał heh
Zerknąłem w książeczkę serw. którą dostałem i co ciekawe jest tam wpis z przebiegiem 33.428 km
z dnia 26.01.2011 (Alfa Romeo Autocenter AG Meilen) ale jest również późniejszy z tego samego serwisu
z przebiegiem 63.949 km z dnia 10.07.2012 i jeszcze 12.06.2017 przy 150.527 km (pomiędzy nimi jeszcze jakiś serwis nieautoryzowany).
Wygląda na to, jakby ktoś w serwisie nie wpisywał informacji na temat tych przeglądów, przynajmniej
nie po ustaniu gwarancji. Cóż, najważniejsze, że nie ma info o żadnych szkodach ;) Pozdrawiam :)

Nie ma obowiązku wprowadzania odpłatnych usług do bazy centralnej.

Zar93900007273047

Hej. Czy taki Vin coś mówi?
Bo kręcenie nosem jest i ukrywal go dosyć długo

Wysłane z mojego M2007J3SG przy użyciu Tapatalka

Nie ma obowiązku wprowadzania odpłatnych usług do bazy centralnej.

Dokładnie, pracuje w innej marce i wygląda to tak że okres historii gwarancyjnej pojazdu może być pusty a następnie wchodzisz w zlecenia pogwarancyjne/płatne i jest lista na kilka stron a4.
Jeżeli mamy pewność że auto było serwisowane w serwisie xyz zawsze można spróbować się z nim skontaktować, żadna tajemnica to nie jest.

Dokładnie, pracuje w innej marce i wygląda to tak że okres historii gwarancyjnej pojazdu może być pusty a następnie wchodzisz w zlecenia pogwarancyjne/płatne i jest lista na kilka stron a4.
Jeżeli mamy pewność że auto było serwisowane w serwisie xyz zawsze można spróbować się z nim skontaktować, żadna tajemnica to nie jest.

W dobie RODO jest ;)

Dobrý den
TMAH2811AJJ017942 ?
Z góry dziękuję .

Hej! Czy mógłbym prosić o sprawdzenie tego nr vin: ZAR93900000000000 ?
Chciałbym zakupić samochód, może jakieś istotne informacje się znajdą :)

A to coś nie tak, bo nie do końca też ogarniam. Taki podał na otomoto, coś lewego?

Amortyzatory
Powrót