• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] Prośba o sprawdzenie nr VIN

Cześć, mogę prosić o rozkodowanie VIN ZAR93900007239824 z góry dzięki.

Poproszę o rozkodowanie Vinu:
ZAR93900007137921
Wg mojej książki w 2016 roku miał 207 tyś km
Z góry dzieki :)

Witam, poproszę o sprawdzenie numeru vin ZFA19800004084350. ( wiem że to Fiat) ale bardzo mi zależy bo auto jest na sprzedaż z przebiegiem tylko 98tyś.Dziekuję.

Cześć, czy ktoś ma możliwość oczywiście odpłatnego ale dokładnego sprawdzenia historii samochodu po VIN.
Wg. sprzedawcy przez cały czas był serwisowany w ASO w Niemczech. Czy da się po tym sprawdzić częstotliwość przeglądów/wymian oleju i ew. czy rozrząd był wymieniony? [MENTION=80267]actchris[/MENTION], [MENTION=61216]KoŁoS[/MENTION] macie może takie narzędzia?
Pozdrawiam,
Marcin

Witam. Czy ktoś mógłby sprawdzić VIN? Z góry dziękuje!
ZAR93900007153330

Cześć, czy ktoś ma możliwość oczywiście odpłatnego ale dokładnego sprawdzenia historii samochodu po VIN.
Wg. sprzedawcy przez cały czas był serwisowany w ASO w Niemczech. Czy da się po tym sprawdzić częstotliwość przeglądów/wymian oleju i ew. czy rozrząd był wymieniony? [MENTION=80267]actchris[/MENTION], [MENTION=61216]KoŁoS[/MENTION] macie może takie narzędzia?
Pozdrawiam,
Marcin

Zapraszam.

Cześć!
Poszukuję swojej pierwszej Alfy - wybieram się na sprawdzenie konkretnej sztuki i prosiłbym o sprawdzenie VINu:

ZAR93900007082149

Nie wiem na ile można ufać serwisom jak AutoDNA, bo spotkałem się z opinią, że mogą pokazywać nieprawdziwe dane, za które nie biorą odpowiedzialności... macie jakieś zdanie?

Proszę o sprawdzenie historii Dziewiątki. Dziękuję i pozdrawiam.

Nr VIN: ZAR93900007073776

Witam
Po kilku latach nieobecności znów zostałem posiadaczem Alfy 159:D
Dlatego też proszę o sprawdzenie Vin ZAR93900007158072
Z góry dziękuję

Cześć!
Poszukuję swojej pierwszej Alfy - wybieram się na sprawdzenie konkretnej sztuki i prosiłbym o sprawdzenie VINu:

ZAR93900007082149

Nie wiem na ile można ufać serwisom jak AutoDNA, bo spotkałem się z opinią, że mogą pokazywać nieprawdziwe dane, za które nie biorą odpowiedzialności... macie jakieś zdanie?

Ostatni wpis w ASO jest na 60800km
W autobazie była sprawdzana jedyne 180 razy :D
Najpierw trzeba mieć raport, żeby można się było do niego odnieść, czy jest cokolwiek do podważenia.

- - - Updated - - -

Witam
Po kilku latach nieobecności znów zostałem posiadaczem Alfy 159:D
Dlatego też proszę o sprawdzenie Vin ZAR93900007158072
Z góry dziękuję

Ostatni wpis w ASO jest na 66222km i przy imporcie ze Szwajcarii powyżej 2.0 szkody do weryfikacji.

Właśnie nabyłem pierwszą alfę i jestem ciekawy wszystkiego z nią związanego dlatego proszę o rozkodowanie VIN
ZAR93900007085625

Witam
Jak go sprawdzałem w carvertical wyszło że przyjeżdżając do Polski miał przejechane 226tys teraz ma 246tyś , wg książki serwisowej ostatni przegląd w ASO przy przebiegu 147 779, sprawdzenie nie wykazało żadnych szkód
Wychodzi z tego że carwertical i książkę serwisową mogę sobie wsadzić w >>>>

Witam
Jak go sprawdzałem w carvertical wyszło że przyjeżdżając do Polski miał przejechane 226tys teraz ma 246tyś , wg książki serwisowej ostatni przegląd w ASO przy przebiegu 147 779, sprawdzenie nie wykazało żadnych szkód
Wychodzi z tego że carwertical i książkę serwisową mogę sobie wsadzić w >>>>

Carvertical dla Szwajcarii to lipa, bo nie mają dostępu do żadnych danych i podany przebieg masz z polskiego ogłoszenia. Jeśli chodzi o ASO możesz potwierdzić tylko w serwisie z pieczątek.

- - - Updated - - -

Właśnie nabyłem pierwszą alfę i jestem ciekawy wszystkiego z nią związanego dlatego proszę o rozkodowanie VIN
ZAR93900007085625

Ostatni wpis w ASO jest na 28642km

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót