• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] Prośba o sprawdzenie nr VIN

Szkody do weryfikacji.

A coś więcej? Jakaś przybliżona data szkody? W raporcie z autodna brak info o czymkolwiek (raport z Belgii)

Z opisu sprzedajacego jest wspomniane o malowanym prawym blotniku, drzwiach i masce.

Ostatnia edycja:
Witam wszystkich.
Ponawiam prośbę o sprawdzenie VINZAR93900007229444
Sorki jestem nowy i nie wiem czy dobrze to wpisuje swoją prośbę w tym miejscu. Dzięki i pozdrawiam

Witam wszystkich.
Ponawiam prośbę o sprawdzenie VINZAR93900007229444
Sorki jestem nowy i nie wiem czy dobrze to wpisuje swoją prośbę w tym miejscu. Dzięki i pozdrawiam

Ostatni wpis w ASO jest na 99552km i szkody do weryfikacji.

Prośba o sprawdzenie VIN

Cześć,
Mogę prosić o sprawadzenie mojego VIN, głównie interesuje mnie tylko kolor samochodu ale co się da jeszcze wyciągnąć z informacji też było by fajnie :)
VIN
ZAR93900007150533

Cześć,
Mogę prosić o sprawadzenie mojego VIN, głównie interesuje mnie tylko kolor samochodu ale co się da jeszcze wyciągnąć z informacji też było by fajnie :)
VIN
ZAR93900007150533

Kod czarnego 601, ostatni wpis w ASO jest na 58049km i szkody do weryfikacji.

Witam, proszę o sprawdzenie VIN 93900007065490, przyjmę każde info ale najbardziej zależy mi na wyposażeniu i akcjach serwisowych

Witam, proszę o sprawdzenie VIN ZAR93900007065490, przyjmę każde info ale najbardziej zależy mi na wyposażeniu i akcjach serwisowych

Ostatni wpis w ASO jest na 26589km, produkcja 13.9.2006 i szkody do weryfikacji.

Ostatnia edycja:
Witam, można prosić o sprawdzenie: ZAR93900007102586 wszystko co się da :)

Na forum nie znalazłem tego VIN'u, czy macie tutaj kogoś na forum kto pracuje w ASO i sprawdza numery i historię ?

Prosił bym o sprawdzenie - ZAR93900007289234

z góry dziękuję

Czy po numerze VIN można powiedzieć z jakimi felgami auto wyjechało z fabryki? Jeśli tak, to numer to: ZAR93900007037454 Z góry dziękuję!

Amortyzatory
Powrót