• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] Prośba o sprawdzenie nr VIN

Mam na oku auto Mito z nr Vin ZAR9550000X013101

Mogę prosić o informację o tym aucie - auto z Francji interesuje mnie jego przebieg. Auto po dzwonku uszkodzenia widoczne na zdjęciach przebieg bez książki serwisowej

Ostatni wpis w ASO jest na 32317km

Witam serdecznie,
Uprzejmie proszę o sprawdzenie VIN: ZAR93900007230753
Z góry dziękuje.

Mogę poprosić o informacje na temat tego auta ? ZAR93900007231873

Dzień dobry,

proszę o sprawdzenie numeru VIN ZAR93900007242327. Gdyby było dostępne i istniałaby taka możliwość, prosiłbym również o dane odnośnie historii i wyposażenia.

Z góry dziękuję i pozdrawiam!

Dzień dobry,

proszę o sprawdzenie numeru VIN ZAR93900007242327. Gdyby było dostępne i istniałaby taka możliwość, prosiłbym również o dane odnośnie historii i wyposażenia.

Z góry dziękuję i pozdrawiam!

Ostatni wpis w ASO jest na 63946km
Nie miała jednego właściciela i nie dotarła już na przegląd techniczny, który trzeba było wykonać w lipcu 2019 oraz oczywiście kolejny w 2020r.

Amortyzatory
Powrót